Anunturi Publice

Regulamentul de organizare a transportului de mărfuri și a circulației utilajelor în municipiul Alba Iulia, în consultare publică

publicpublic

Serviciul Administrare Drumuri și Utilități Publice din subordinea Consiliului Local al Municipiului Alba Iulia, în conformitate cu prevederile art. 7 alin. (2) din Legea nr. 52/2003 privind transparența decizională în administrația publică, republicată, informează publicul interesat cu privire la proiectul de hotărâre pentru aprobarea Regulamentului de organizare a transportului de mărfuri și a circulației utilajelor în municipiul Alba Iulia.

Etapa de consultare a populației se desfășoară în perioada 08.02.2021 – 19.03.2021.

Propunerile, sugestiile și opiniile cu privire la proiectul de hotărâre menționat se pot depune în scris, cu specificarea articolelor din proiect sau regulament la care se referă, a datei trimiterii și datelor de contact ale expeditorului, la sediul Primăriei Municipiului Alba Iulia din str. Calea Moților, nr. 5A, Camera 8 – Registratură, sau în format electronic pe adresa de e-mail:  office@apulum.ro, până la data de 19.03.2021, ora.16.00.

Proiectul de hotărâre poate fi consultat la sediul Primăriei Municipiului Alba Iulia sau pe site-ul instituției www.apulum.ro, secțiunea Consultare publică.

The post Regulamentul de organizare a transportului de mărfuri și a circulației utilajelor în municipiul Alba Iulia, în consultare publică appeared first on albapesurse.

Serviciul Administrare Drumuri și Utilități Publice din subordinea Consiliului Local al Municipiului Alba Iulia, în conformitate cu prevederile art. 7 alin. (2)…
The post Regulamentul de organizare a transportului de mărfuri și a circulației utilajelor în municipiul Alba Iulia, în consultare publică appeared first on albapesurse.

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

8 februarie 2021

About Author


Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...