Actualitate

Reglare de conturi cu pietre, înjurături şi ameninţări

Pentru că a aruncat cu pietre după un cunoscut, l-a înjurat şi l-a ameninţat cu bătaia, un tânăr din Blaj a fost sancţionat de jandarmi cu amendă contravenţională în valoare de 400 de lei.
Incidentul a avut loc luni seara, pe strada Plopilor din municipiul Blaj. În timp ce se îndrepta spre domiciliu, Zabar R. ( 17 ani ), din Blaj, a observat un cunoscut şi a vrut să-l abordeze în vederea discutării unor divergenţe mai vechi. Ignorat fiind, a aruncat cu pietre după acesta, l-a înjurat şi l-a ameninţat cu bătaia, continuând până când bărbatul s-a adăpostit în propria locuinţă. Fără să ţină cont de ora târzie din noapte, tânărul a continuat să-l înjure şi să arunce cu pietre în gardul şi curtea gospodăriei, deranjând astfel şi locuitorii din vecinătate.
A fost oprit la timp de un echipaj de jandarmerie – care a sosit la faţa locului în urma unui apel la 112 – şi sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 400 de lei. În sarcina sa, potrivit prevederilor Legii 61/1991, rep. şi mod., au fost reţinute două contravenţii, respectiv săvârşirea în public de fapte, acte sau gesturi, obscene, proferarea de injurii, expresii jignitoare sau vulgare, ameninţări cu acte de violenta împotriva persoanelor sau bunurilor acestora, de natură să tulbure ordinea şi liniştea publica sau sa provoace indignarea cetăţenilor (…) şi tulburarea, fără drept, a liniştii locuitorilor prin producerea de zgomote cu orice aparat sau obiect ori prin strigate sau larmă.

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

2 septembrie 2014

About Author

Cititorul


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Despre Noi

Platforma Media Alba,
arie de acoperire tot județul Alba .
Platforma cuprinde:

Radio Hit FM Alba Regional
Radio Hit Fm din Apuseni
Revista Alba100%
Ziarul Sebesanul
Ziarul De Aiud
Ziarul Blajeanul
Ziarul Cugireanul
Ziarul Motilor
PMAB

12 pagini de social media.
Informațile live, sunt destinate celor 340.000 de locuitori ai județului Alba, pentru a fi auzite, văzute sau citite.

Site-uri Partenere
Comentarii recente
Scrie-ne pe Messenger
Loading...