TEATRU ALBA
Actualitate

Regal de colinde în organizarea Primăriei Blaj

Blaj_Catedrala_greco_catolica_3Administrația publică locală și-a făcut un obicei de a organiza an de an un spectacol extraordinar de colinde susținut de artiști profesioniști de prim rang.
Și anul acesta, joi, 19 decembrie, cu începere de la ora 17.00, Centrul Cultural Iacob Mureșianu își deschide porțile pentru blăjenii care doresc să primească în dar de sărbători un eveniment de mare ținută .
”Sara bună de Craciun…la Blaj” se află la cea de a IV-a ediție și aduce în fața iubitorilor de tradiții autentice dar și de muzică cultă 10 artiști recunoscuți la nivel regional și chiar național.
Vor oferi crâmpeie de tradiție și folclor : Mariana Anghel, Reta Rus, Ina Todoran, Cristian Fodor, Mihai Petreuș, Maria Butilă, Marinela Baba, Dorica Rațiu și Nicolae Flaviu Cristea.
Pe lângă tradiționalele colinde românești blăjenii vor avea de asemenea ocazia de a intra în atmosfera celebrelor concerte de Crăciun prin intermediul sopranei Gladiola Nițulescu, prim solistă a Teatrului de Operetă ”Ion Dacian” București care va interpreta cele mai cunoscute colinde din repertoriul internațional.
Spectacolul va fi prezentat de jurnalistul Ioan Moldovan.

Distribuie Acum

17 decembrie 2013

About Author

Ziarul Apulum


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...