Politica, Stiri Blaj

Redeschidem școlile și asigurăm minim 2.000 lei/lună oricărui român!

Din luna ianuarie 2021, cele două partide surori PNL+USR pregătesc mii de concedieri și tăieri de salarii. Așa înțeleg ei măsurile de dreapta: REDUCEREA CONSUMULUI și blocarea economiei de consum, în timp ce camarila de partid este băgată prin diverse posturi la stat (vezi doar ultimul caz de la Târgu Mureș).
PRO ROMÂNIA este singurul partid care are cei mai buni premieri pentru a scoate din nou țara din criză! Victor Ponta și Călin Popescu Tăriceanu cu siguranță vor scoate din nou țara din criza în care PSD-ul lui Dăncilă și PNL-ul șomerului LuCOVID ne-au băgat!

PRO România nu va lăsa pe nimeni în urmă:
*2000 LEI/LUNĂ!!! Venitul Minim de Criză: Se acordă în completare tuturor românilor care au venituri de sub 2000 de lei/lună.
*PROmisiunea RELANSĂRII ECONOMICE: plan anticriză; reduceri de TVA, anularea unor obligații fiscale, sprijin pentru plata chiriilor, amânarea unor rate bancare, redeschiderea afacerilor, cu condiția păstrării locurilor de muncă.
*REDESCHIDEREA ȘCOLILOR: reîntoarcerea în școli, în condiții de MAXIMĂ SIGURANȚĂ și testarea repetată a tuturor celor din sistemul de învățământ.
*PENSIILE SPECIALE: PRO ROMÂNIA este SINGURUL PARTID CARE A PROPUS IMPOZITAREA PENSIILOR SPECIALE. Celelalte partide intenționat au formulat intenționat legi tendențioase pentru a fi anulate de CCR!
*PROGRAM NAȚIONAL DE TESTARE: Vom aplica un Program Național de Testare COVID-19 a tuturor românilor, cu decontarea testelor de către stat. Vom deschide spitalele pentru toți bolnavii, nu doar pentru cei cu COVID-19. Vom înființa Centrul Național de Plasmă Convalescentă și vom încuraja și motiva românii care s-au vindecat de COVID-19 să doneze sânge.
*Redăm demnitatea militarilor, prin revenirea la Legea 223/2015
TREBUIE SĂ SCOATEM DIN NOU ROMÂNIA DIN CRIZĂ!

Ne asumăm PROmisiunea ieșirii din Criză!

Pe 6 decembrie, votați Poziția 6 pe buletinul de VOT!

Ioan Lazăr
Candidat Camera Deputaților PRO România

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

29 noiembrie 2020

About Author

administrator


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...