Actualitate, Financiar, Stirea Zilei

RECUNOAŞTERE. Ioan Popa, patronul Transavia, declarat Omul Anului la gala cotidianul.ro

ioan popaO nouă recunoaştere pentru compania Transavia. Omul de afaceri Ioan Popa din Alba Iulia, directorul general al companiei Transavia a fost desemnat „Omul Anului” la secţiunea economie, în cadrul galei organizate de cotidianul.ro.

Aflată la a patra ediţie, Gala cotidianul.ro a premiat performanţele deosebite din 2013 ale oamenilor de afaceri din România.

„Am reuşit pentru că am avut câteva principii pe care nu le-am abandonat: nu am împrumutat mai mult decât puteam rambursa, nu mi-am păcălit partenerii, nu mi-am dezamăgit angajaţii, am plătit intotdeauna absolut toate datoriile şi am respectat legea”, a declarat Ioan Popa.

În 2013 – anul pentru care a fost răsplătită – Transavia a avut cea mai mare cifră de afaceri din istoria firmei, respectiv 135 de milioane de euro, şi un profit brut de 12,5 milioane de euro. Acesta a fost cel mai profitabil an pentru Transavia, pe care l-a finalizat cu 10 milioane de euro investiţie, după un plan investiţional iniţial de 8 milioane de euro.

În acest an, Transavia va continua în acelaşi ritm de creştere şi are în vedere investiţii de peste 8 milioane de euro pentru a achiziţiona utilaje performante. Închiderea creditelor bancare este un alt obiectiv stabilit de companie pentru 2014, vizând ca până la finalul anului să îşi desfăşoare activitatea din surse proprii.

Despre compania Transavia

Transavia este cel mai important producător de carne din România, cu o producţie de peste 55.000 de tone de carne de pasăre, în fermele proprii de creştere din 5 judeţe – Alba, Cluj, Sibiu, Braşov şi Harghita. Toate produsele sunt realizate în conformitate cu normele de calitate internaţionale, sub controlul autorităţilor sanitar-veterinare şi de mediu, iar în anul 2006 compania a primit distincţia de furnizor al Casei Regale a României. Compania deţine 15 ferme de creştere pui de carne, două ferme de reproducţie şi două staţii de incubaţie, o fabrică de nutreţuri combinate, două abatoare performante de industrializare a cărnii şi o fabrică de procesare a cărnii, precum şi patru ferme vegetale. Din toamna anului 2007, Avicola Braşov, unul dintre producătorii cu tradiţie pe piaţa românească, face parte din grupul Transavia.

Produsele Transavia deţin certificările IFS (International Food Standard) şi BRC (British Retail Consortium). Cei 23 de ani de activitate pe piaţa avicolă din România atestă calitatea incontestabilă a companiei Transavia ca lider de piaţă. Produsele Transavia sunt prezente pe piaţa internă în procent de 75 la sută, în marile lanţuri de retail, prin brandurile Fragedo şi Papane. Transavia este prezentă şi pe piaţa internaţională, prin exporturile realizate în ţări din Comunitatea Europeană (printre care Marea Britanie, Franţa, Spania, Croaţia, Ungaria, Bulgaria şi Estonia).

Fondatorul şi directorul general al grupului este dr. ing. Ioan Popa, arhitectul celei mai performante companii cu sistem integrat de creştere, procesare şi comercializare a produselor din pui din România. Cei peste 1.600 de angajaţi, o echipă solidă de management, investiţii constante şi un know-how propriu stau în spatele succesului obţinut şi la baza tuturor planurilor de viitor.

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

24 aprilie 2014

About Author

Cititorul


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Despre Noi

Platforma Media Alba,
arie de acoperire tot județul Alba .
Platforma cuprinde:

Radio Hit FM Alba Regional
Radio Hit Fm din Apuseni
Revista Alba100%
Ziarul Sebesanul
Ziarul De Aiud
Ziarul Blajeanul
Ziarul Cugireanul
Ziarul Motilor
PMAB

12 pagini de social media.
Informațile live, sunt destinate celor 340.000 de locuitori ai județului Alba, pentru a fi auzite, văzute sau citite.

Site-uri Partenere
Comentarii recente
Scrie-ne pe Messenger
Loading...