Actualitate, Comunicate, Evenimente, Social, Stiri, Stiri Aiud, Stiri Apuseni, Stiri Blaj, Stiri Cugir, Stiri Ocna Mures, Stiri Sebes, Stiri teius

Recomandările IPJ Alba pentru participanții la manifestările Centenarului de la Alba Iulia


Pentru ca manifestările de la Alba Iulia, ocazionate de împlinirea a 100 de ani de la Marea Unire, să se desfășoare în cele mai bune condiții,  Inspectoratul de Poliţie Judeţean Alba a făcut publice o serie de recomandări pentru participanții la acest eveniment unic.

Vă prezentăm recomandările poliţiştilor:

-Respectaţi restricţiile de circulaţie şi indicaţiile poliţiştilor rutieri şi parcaţi doar în locurile special amenajate. Fiţi atenţi la pietoni şi nu urcaţi la volan dacă aţi consumat băuturi alcoolice.

-Asiguraţi-vă autoturismele şi nu lăsaţi bunuri de valoare, la vedere, în interiorul lor. Nu consumaţi alcool în exces şi nu vă lăsați antrenaţi în dispute sau altercaţii!

-Fiţi atenţi la genţi şi poşete şi păstraţi-vă, banii, telefoanele, documentele şi bunurile de valoare în buzunarele interioare ale hainelor.

-Nu vă lăsaţi copiii nesupravegheaţi! În aglomeraţie aceştia se pot rătăci cu uşurinţă!

-Este interzis să aveţi asupra dumneavoastră arme de foc, arme albe sau substanțe pirotehnice! Operațiunile cu articole pirotehnice, efectuate fără drept, constituie infracțiune și se pedepsesc cu închisoare.

-În caz de urgenţă, sunaţi la 112 şi un poliţist va veni în ajutorul dumneavoastră!

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

28 noiembrie 2018

About Author

Redactiealba


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...