Anunturi Publice, Sanatate, Stiri Aiud, Stiri Apuseni, Stiri Blaj, Stiri Cugir, Stiri Ocna Mures, Stiri Sebes, Stiri teius

Recomandări pentru sezonul rece

Odată cu răcirea bruscă a vremii apare pericolul de viroze respiratorii și gripă, caracteristice sezonului de toamnă. Diferențele de temperatură între dimineaţă când este mai răcoare, și prânz când  temperaturile sunt mai ridicate, pot afecta sistemul imunitar.

Medicii recomandă populației să se îmbrace corespunzător temperaturilor de afară, alimentația zilnică să conțină fructe, legume și produse apicole, iar în momentul în care apar primele semne de boală să se adreseze medicului specialist.

În acest sezon, cei mai expuşi sunt copiii, care pot transmite sau contacta bolile virale la școală, și persoanele în vârstă care au sistemul imunitar mai slăbit.

Vaccinarea antigripală a început deocamdată numai în spitale, dar persoanelor care anii trecuți au avut probleme cu virozele li se recomandă administrarea grabnică a vaccinului pentru a preveni îmbolnăvirea și complicațiile care pot apărea de la virozele de sezon.

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

26 septembrie 2018

About Author

Redactiealba


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...