Actualitate, Stiri

Reclame, improvizaţii, workshopuri în cadrul evenimentului „Lumini! Cameră! Publicitate!”

În perioada de 6-7 decembrie 2014 la Alba Iulia are loc evenimentul „Lumini! Cameră! Publicitate!” ediția a IV-a, organizat de Cercul de Marketing al Universităţii „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia. Publicul larg șansa de a întâlni lumea publicității aşa cum l-a imaginat de Jean-Marie Boursciot, prin „Noaptea devoratorilor de publicitate”.

În prima zi, la Framm’s vor avea loc workshop-uri tematice şi o expoziție inedită de reclame vechi.

În cea de-a doua zi, la Teatrul Prichindel participanții vor putea asista la o proiecție de reclame şi un spectacolul de improvizații teatrale. Proiecţiile încep la ora 18.00, intrarea este liberă în limita locurilor disponibile.

Prima ediție a evenimentului în 2011 la Casa de Cultură a Studenților din Alba Iulia.

Coordonatorul proiectului, conf.univ.dr. Andreea Muntean, face câteva precizări: „Pe parcusul celor trei ediții de până acum, publicul albaiulian a fost pus la curent cu universul publicității, putând viziona reclame pe teme precum Men vs. Women, Food & Drinks, Evoluţia publicităţii în România, reclame emoționale, topuri diverse și reclame cu animale. Ediţia a treia a fost prima în cadrul căreia s-au desfăşurat două workshopuri pentru studenţi, elevi şi public interesat. S-a vorbit despre „Strategia unui brand de succes“, susţinut de Alexadra Rusu, Client Service Director la Sympas Advertising Cluj, şi “Video-ul în comunicarea online“, susţinut de Marius Roşu, Creative Partner la GAV. În cadrul Universităţii „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia, din anul 2009 îşi desfăşoară activitatea Cercul de Marketing. Membri Cercului sunt studenţi ai specializării Marketing și nu numai, pasionaţi de acest domeniu. Printre activităţile desfăşurate de către aceştia se numără: vizite de lucru la companii şi agenţii de publicitate, realizarea de studii de piaţă, organizarea de workshop-uri pe diferite teme cu invitaţi din mediul de afaceri local”.

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

4 decembrie 2014

About Author

Cititorul


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Despre Noi

Platforma Media Alba,
arie de acoperire tot județul Alba .
Platforma cuprinde:

Radio Hit FM Alba Regional
Radio Hit Fm din Apuseni
Revista Alba100%
Ziarul Sebesanul
Ziarul De Aiud
Ziarul Blajeanul
Ziarul Cugireanul
Ziarul Motilor
PMAB

12 pagini de social media.
Informațile live, sunt destinate celor 340.000 de locuitori ai județului Alba, pentru a fi auzite, văzute sau citite.

Site-uri Partenere
Comentarii recente
Scrie-ne pe Messenger
Loading...