Actualitate, Stiri

Rechizite gratuite pentru elevii din clasa 0 din Meteș

Luni, 10 septembrie, odată cu deschiderea noului an școlar, elevii de clasa 0 din comuna Meteș vor primi gratuit din patea primăriei din localitate ghiozdane și rechizite. Inițiativa face parte din strategia de susținere a tinerilor din comună. Primarul comunei Metes, Dan Cosmin Opruta, a ţinut să precizeze că toți copiii din clasa “0” din comuna Metes vor primi gratuit la începutul anului școlar 2018/2019 un ghiozdan și rechizitele, mai exact un penar, creioane colorate, creion grafit, hărtie glasată, bloc de desen, carioci, foarfecă pentru primul an de școală.
“Proiectul acesta a fost demarat, pentru-ca rolul educatiei are o importanța deosebita pentru comunitate și viitorul ei, In comuna Metes, 20 de copii (6– fete și 14 – baieți) vor începe cursurile școlare în clasa “0” din acest an. Ne propunem să continuam această acțiune dedicată elevilor, în fiecare an școlar, dar să o și extindem prin măsuri care să sprijine dezvoltarea competențelor și pregătirea copiilor . La anul vom încerca să suplimentăm bugetul pentru această acțiune. Am discutat și cu doamna director. Este o acțiune binevenită. ”, a declarat primarul comunei Metes, Dan Cosmin Opruta.
Totodată, primarul comunei Meteș, a precizat că va fi prezent la deschiderea anului școlar în toate unitățile de învățământ din comună.

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

7 septembrie 2018

About Author

Adrian Contor


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...