Actualitate

„Rebelul” din Șpring luat din nou în vizor!


Te poți aștepta la orice din partea dlui președinte Lazăr. Nu cred în sancțiune, nu cred în chestii din astea…

Daniel Rusu – Primarul Comunei Șpring

Gestul de acum câteva zile al primarului Comunei Șpring, Daniel Rusu care își declara susținerea pentru Liderul mișcării unioniste, George Simion la alegerilor europarlamentare nu a fost trecut cu vederea. Cel puțin nu de șeful său de partid, Ioan Lazăr – președintele ALDE Alba.

Acesta din urmă l-a criticat în termeni duri pe colegul său de partid: “Am văzut și eu recent postările d-lui primar Daniel Rusu și pot să vă spun că nu miră. Dânsul a fost rebel tot timpul. Îl cunosc încă de când eram colegi și în PNL. În celelalte partide pe unde a mai fost dânsul, eu nu am fost. Pentru că eu am fost numai liberal și acum în ALDE. Nu am avut nicio discuție cu dânsul să văd opțiunile dumnealui. Însă pot să vă spun că dacă dânsul va continua așa și nu va înțelege că atunci când faci parte dintr-o echipă trebuie să îți sprijini echipa, atunci mă voi consulta cu ceilalți colegi de partid și voi lua măsuri”, a declarant liderul ALDE.

 Totodată acesta a mai declarat că, deși nu este adeptul măsurilor extreme, respectiv al excluderilor din partid, cu siguranță se vor lua măsuri. Un răspuns clar cu privire la viitorul politic al primarului din Șpring în cadrul ALDE va fi dat numai după alegerile pentru Parlamentul European.

Contactat telefonic de redacția noastră, primarul Daniel Rusu a declarat că nu știe nimic despre vreo nemulțumire a partidului sau a președintelui Ioan Lazar: “Nu am fost înștiințat de nimic, nu știu nimic. Te poți aștepta la orice din partea dlui președinte Lazăr. Nu cred în sancțiune, nu cred în chestii din astea… Probabil a fost așa, ca un avertisment, să îmi aducă aminte că vin alegerile…” a declarat primarul Comunei Șpring, Daniel Rusu.

Daniel Rusu a schimbat patru partide şi este primar la Şpring din 2004. A fost inițial pe listele Partidului Conservator. În 2008, a trecut la PDL, iar din 2012, la PNL, pentru ca anul 2016 să îl prindă candidând pe listele ALDE.

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

7 februarie 2019

About Author

Florin Soare


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...