Actualitate, Politica, Stirea Zilei, Stiri

Răspunsul senatorului Alexandru Pereş pentru angajaţii Kronospan Sebeș

Senatorul de Alba Alexandru Pereş răspunde angajaţilor Kronospan, nemulţumiţi de punctul de vedere al mai multor parlamentari: senatorul de Alba Alexandru Pereş, deputatul de Alba Clement Ngruţ, deputatul de Mureş Cristian Chirteş.

Iată răspunsul senatorului Pereş către angajaţii Kronospan:

„Chiar dacă subiectul Kronospan este unul ce a crescut constant în ultimul timp, nu cred că e cazul sa facem declarații la nervi‎, înfierbântați fiind de evoluția evenimentelor.

Cunosc foarte bine situația de la Kronospan și tocmai de aceea am îndrăznit să mă exprim pe acest subiect, pe care l-am abordat, spre deosebire de alții, încă de acum 7-8 ani, printr-o serie de Întrebări și Interpelări făcute de la tribuna Senatului, adresate responsabililor de la Ministerul Mediului, Apelor și Pădurilor. ‎M-am informat de fiecare dată pe acest subiect și m-am consultat cu reprezentanții actorilor organizaționali implicați tocmai pentru că eu cred că vremea vizitelor de lucru în fabrici și uzine a apus demult și trebuie sa facem lucrurile într-un mod profesionist și responsabil.

‎ În calitate de senator al României, datoria mea este să apar legea și exact asta voi face și în cazul de față. Democrația se bazează pe libertate, de aceea nu trebuie să uităm că libertatea fiecărui individ se sfârșește acolo unde începe libertatea altui individ. Tocmai despre acest principiu vorbim și aici, unde trebuie să ne asigurăm că dezvoltarea economică, materială a unora, nu limitează dreptul la viață sănătoasă și dezvoltare durabilă al altora. Firește că ne dorim cu toții dezvoltare economică, dar trebuie să știm și care este prețul acesteia și dacă nu cumva câștigul pe termen scurt înseamnă cumva pierdere pe termen lung. Tocmai de aceea trebuie să avem grijă ca legea sa fie respectată și ‎să fie dreaptă, în acord cu voința populară care o legitimează.

Deși votul în România este secret, vă mulțumesc pentru încrederea pe care mi-ați arătat-o la urne. Sunt sigur că unii dintre dumneavoastră chiar m-ați votat, spre deosebire de domnul deputat Cristian Chirteș, pe care nu l-ați putut vota pentru simplul motiv că a ‎candidat în alt județ.

Tocmai de aceea vă asigur că îmi voi face corect datoria și voi veghea ca legea să fie respectată și în cazul Kronospan.

Cu respect și disponibilitate pentru un dialog civilizat și eficient pentru toți,

Senator de Alba, Alexandru Pereş”.

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

7 februarie 2015

About Author

Cititorul


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Despre Noi

Platforma Media Alba,
arie de acoperire tot județul Alba .
Platforma cuprinde:

Radio Hit FM Alba Regional
Radio Hit Fm din Apuseni
Revista Alba100%
Ziarul Sebesanul
Ziarul De Aiud
Ziarul Blajeanul
Ziarul Cugireanul
Ziarul Motilor
PMAB

12 pagini de social media.
Informațile live, sunt destinate celor 340.000 de locuitori ai județului Alba, pentru a fi auzite, văzute sau citite.

Site-uri Partenere
Scrie-ne pe Messenger
Loading...