Actualitate, Sport, Stirea Zilei, Stiri

RÂMNICU VÂLCEA. Primele turnee naţionale câştigate de şahiştii albaiulieni

01.Mihnea CostachiJuniorii Mihnea Costachi şi Iustin Ciorgovean s-au descurcat bine la acest început de an, câştigând primele turnee din 2014, chiar dacă antrenorul lor, Marius Ceteraş, nu a putut fi alături de ei.

Mihnea Costachi, legitimat la CSU Alba Iulia, care nu a împlinit încă 14 ani, a câştigat openul naţional de seniori Memorialul „Constantin Rădulescu” de la Rm. Vâlcea.

Cu 5,5 puncte în 7 partide, şi cu un coeficient Bucholtz, a câştigat turneul de seniori, urmat fiind de teiuşanul Adrian Sechereş (legitimat la CSS Timişoara) şi Mihai Bida (AEM Luxten Timişoara), care au acumulat acelaşi număr de puncte.

Mihnea a fost răsplătit şi cu un premiu de 1.000 lei, dar şi cu 15 puncte ELO.

Iustin Ciorgovean (legitimat la Clubul Municipal de Şah), a câştigat turneul de juniori Trofeul Speranţelor – Marin Constantin, desfăşurat in paralel cu openul de seniori. Juniorul albaiulian a acumulat 6,5 puncte din 7 partide. Albaiulianul a fost urmat pe podium de Radu Ilie (Şah Club Rimnicu Vâlcea) cu 5,5 puncte şi Angeliana Panescu (Şah Club Braşov) cu 5 puncte.

Participarea lui Iustin Ciorgovean la turneul din Vâlcea a fost posibilă prin sprijinul acordat de firma IPEC Alba Iulia şi Fundaţia Comunitară Alba.

*Foto arhivă

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

3 februarie 2014

About Author

Cititorul


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...