Actualitate, Educatie, Politica

Raluca Turcanu PNL: PSD a mutilat Legea Educaţiei prin Ordonanţe de Urgenţă

Vicepreşedintele PNL, Raluca Turcanu a fost prezentă astăzi la Alba Iulia unde a participat alături de Lucia Varga, co-președinte al Organizației de Femei a PNL, Ciprian Dobre – vicepreședinte PNL, deputatul Radu Zlati – membru al comisiei de educație a PNL, Mircea Hava și Adrian Teban, cei doi co-președinți ai PNL Alba, parlamentari de Alba și alți lideri ai PNL la o dezbatere privind Programului de Guvernare al PNL privind domeniul educației.

Înainte de eveniment Raluca Turcanu a declarat că educaţia românească nu se află pe drumul cel bun atâta timp cât există interes politic, clientelar şi o lipsă de preocupare faţă de acest domeniu al guvernării PSD.

Turcanu a precizat că Legea Educaţiei a fost mutilată de către PSD.

„În educaţie sunt regrese vizibile, abuzuri şi multe interese politice. Vă dau un exemplu, Legea Educaţie. Bună sau rea a fost efectiv mutilată de guvernul Ponta prin Ordonanţe de Urgenţă în proporţie de o treime. Cât timp vor există în acest domeniu interese politice, clientelare şi o lipsă de preocupare pentru viitorul ţăriinu vom fi pe drumul cel bun…Educaţia nu are ce căuta în lupta politică” a declarat la Alba Iulia vicepreşedintele PNl, Raluca Turcanu.

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

6 martie 2015

About Author

Cititorul


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...