Politica, Stiri Aiud

Radu Tuhuț, candidat PSD Alba: Ușa biroului meu va fi mereu deschisă! Veți găsi același om pentru oameni

COMUNICAT DE PRESĂ

România se află în fața unor alegeri extrem de importante pentru că de rezultatul lor depinde parcursul țării în următorii patru ani, calitatea vieții oamenilor, politica de dezvoltare și cea investițională, precum și nivelul salariilor și pensiilor.

Cu partidul Social Democrat aveți siguranța unui trai mai bun, siguranța pensiilor și salariilor, siguranța serviciilor medicale, siguranța realizării de investiții în educație și infrastructura rutieră, siguranța finanțării echidistante a comunităților locale.

Suntem cel mai mare și puternic partid din România! La fel ca toate partidele, PSD a avut suișuri și coborâșuri, a făcut greșeli și fapte bune, dar, spre deosebire de celelalte, mereu a acționat gândindu-se la necesitățile celor mulți. Împreună am reușit să facem ceva pentru fiecare domeniu: cadrelor medicale le-au fost crescute salariile și astfel au rămas în țară; cadrelor didactice le-au fost reîntregite veniturile și le-a fost redată demnitatea; mediul privat a apreciat reducerea TVA-ului și a altor taxe; administrațiile locale s-au bucurat de mari finanțări pentru investiții în infrastructură, educație și locuire; hotelierii, antreprenorii din turism – voucherele de vacanță; fermierii – programele concrete de susținere a agriculturii și pentru creșterea animalelor; elevii și studenții – creșterea fondului de burse și transportul gratuit cu trenul, iar lista poate continua.

În ceea ce mă privește, vă asigur pe toți că voi rămâne la fel, același om, pentru oameni, a cărui ușă va fi mereu deschisă; pentru bunăstarea cetățenilor, voi colabora deschis, transparent cu toți primarii. Voi munci pentru îmbunătățirea legislației aplicabile administrațiilor publice, de care va beneficia deopotrivă și cetățenii. Mă voi implica la fel de mult pentru respectarea dreptului la educație în comunitățile rurale, pentru asigurarea de servicii medicale în fiecare comună, pentru finanțarea corespunzătoare și a orașelor mici și mijlocii. Sunt convins că Alba și Transilvania vor câștiga mult prin descentralizare.

Îi asigur pe toți cei din Țara Moților că îmi doresc să menținem relația bună de colaborare, iar pe cei din alte zone ale județului Alba, că vreau să îi cunosc și să le reprezint interesele în Parlamentul României. Îmi doresc o bună relație de colaborare cu toți cetățenii, indiferent de opțiunea lor politică, deoarece știu că oamenii au drepturi și libertăți, care constau inclusiv în opțiunea de a alege ceea ce cred că este mai bine pentru ei și pentru familiile lor. Încrederea se câștigă prin fapte. Nu am, nu am avut și nu voi avea niciodată orgolii politice și, la fel ca până acum, faptele mele vor fi un răspuns la consultările corecte cu oamenii, a căror voință va fi mereu pe primul plan!

Cei care mă cunosc știu că pentru mine politica se rezumă la cele 30 de zile de campanie electorală, iar apoi rămâne doar administrația și guvernarea în folosul cetățenilor. Politicienii trec, funcțiile sunt vremelnice, iar singurele care rămân sunt faptele bune și omenia. Pe acestea vreau să îmi clădesc cariera politică și în următorii patru ani.

Vă îndemn pe toți să votați la alegerile parlamentare ”Noul PSD”, ai cărui specialiști, noi și vechi, dar toți cu experiență, vor schimba România în bine!

Cu stimă,

Jr. Radu Marcel Tuhuț,

Candidat PSD Alba pentru Camera Deputaților

-Comandat de Partidul Social Democrat –Organizația Județeană Alba

-Executat de SC Sebesanul Media SRL– portal online: https://www.hitfm.ro/

-CUI mandatar financiar judetean : 11200020

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

3 decembrie 2020

About Author

administrator


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...