Politica

Radu Marcel Tuhuț:”Stimați colegi liberali, vă reamintesc că frauda electorală pe care încercați să o puneți la cale va fi pedepsită!”

albaalba

Președintele PSD Alba, Radu Marcel Tuhuț acuză public PNL Alba că intenționează să fraudeze alegerile locale care vor avea loc în data de 27 iulie în comuna Ciuruleasa.

Într-o postare făcută pe pagina sa de Facebook, Tuhuț reclamă faptul că PNL Alba face membrilor de partid vize de flotant în comuna Ciuruleasa cu scopul declarat de a vota pentru candidatul acestei formațiuni politice la alegerile locale.

”Nu poate PNL fura cât putem noi, oamenii de bună credință, vota! Am văzut mulți oameni disperați, fără credință și fără nici un Dumnezeu, ahtiați să câștige ceva cu orice preț, dar rar mi-a fost dat să văd atâta exasperare precum văd astăzi la PNL, care face la Ciuruleasa vize de flotant pe bandă rulantă. Până pe 27 iunie, cred că vor să mute toți membrii de partid în comunele în care au loc alegeri. Aflăm zilnic, cu stupoare, că alte și alte persoane doresc să locuiască temporar la Ciuruleasa, având unicul scop de a vota. Este o practică rușinoasă, necinstită și chiar mizerabilă, pe care mereu am dezavuat-o și pe care nu o vom tolera! Stimați colegi liberali, vă reamintesc că frauda electorală pe care încercați să o puneți la cale va fi pedepsită, nu doar de lege, ci și de oameni, ale căror voturi le nesocotiți și de care vă bateți joc. Alegerile la Ciuruleasa – precum încrederea – se câștigă prin multă muncă!” a scris Radu Marcel Tuhuț pe pagina sa de Facebook.

The post Radu Marcel Tuhuț:”Stimați colegi liberali, vă reamintesc că frauda electorală pe care încercați să o puneți la cale va fi pedepsită!” appeared first on albapesurse.

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

18 iunie 2021

About Author


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...