Actualitate

„Pune stop fricii de a vorbi în public” la atelierul de Biblioterapie al Bibliotecii Județene Alba

 223 Vizualizări

Marți, 30 mai 2023, de la ora 17.00, psihoterapeutul Cosmin Bara și bibliotecara Luiza Pop vă așteaptă la Biblioterapia, atelier de psihologie practică organizat de Consiliul Județean Alba și Biblioteca Județeană „Lucian Blaga” Alba.

Dezbaterea pe tema „Pune stop fricii de a vorbi în public”, care va avea loc în Sala de lectură a Bibliotecii Județene „Lucian Blaga” Alba, va putea fi urmărită și live, pe pagina de Facebook a instituției.

„Ați observat faptul că, înainte de a lua cuvântul în public, intervine anxietatea, pe care o putem resimți ca pe un disconfort fizic, precum „fluturi în stomac”, „nod în gât”, „abdomenul încordat”, însoțit de gânduri de genul: „vor râde de mine”, „nu sunt suficient” și „cine m-a pus să fac asta, pentru că voi ajunge de râsul internetului”?

Emoția nu este altceva decât o reflexie a minții în corp. Cuvintele pe care tu le spui în dialogul tău, imaginea pe care o ai în minte determină ceea ce tu simți.

Vestea bună este că există metode practice de a ne dezvolta abilitatea de a alege felul în care ne simțim atunci când ne adresăm unei audiențe. Cum? Aflați marți, participând la atelierul de Biblioterapie, unde nicio emoție nu e de nestăpânit, ori de neînlocuit!”, transmit organizatorii.

Biblioteca Județeană „Lucian Blaga” Alba

The post „Pune stop fricii de a vorbi în public” la atelierul de Biblioterapie al Bibliotecii Județene Alba appeared first on albapesurse. 223 Vizualizări Marți, 30 mai 2023, de la ora 17.00, psihoterapeutul Cosmin Bara și bibliotecara Luiza Pop vă așteaptă la Biblioterapia, atelier de psihologie practică organizat de Consiliul Județean Alba și Biblioteca Județeană „Lucian Blaga” Alba. Dezbaterea pe tema „Pune stop fricii de a vorbi în public”, care va avea loc în Sala de lectură a
The post „Pune stop fricii de a vorbi în public” la atelierul de Biblioterapie al Bibliotecii Județene Alba appeared first on albapesurse.Read More

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

30 mai 2023

About Author


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Despre Noi

Platforma Media Alba,
arie de acoperire tot județul Alba .
Platforma cuprinde:

Radio Hit FM Alba Regional
Radio Hit Fm din Apuseni
Revista Alba100%
Ziarul Sebesanul
Ziarul De Aiud
Ziarul Blajeanul
Ziarul Cugireanul
Ziarul Motilor
PMAB

12 pagini de social media.
Informațile live, sunt destinate celor 340.000 de locuitori ai județului Alba, pentru a fi auzite, văzute sau citite.

Site-uri Partenere
Scrie-ne pe Messenger
Loading...