Actualitate, Politica, Stiri, Stiri Aiud, Stiri Apuseni, Stiri Blaj, Stiri Cugir, Stiri Ocna Mures, Stiri Sebes, Stiri teius

PSD: „România este țara cu cele mai multe Start-Up-uri din Europa”

COMUNICAT PSD

„Încurajăm firmele românești prin aplicarea unei cote de impozitare de doar 1% pe cifra de afaceri. România este țara cu cele mai multe Start-Up-uri din Europa.

Din ianuarie 2018, toate întreprinderile mici și mijlocii care au de până la 1 milion de euro plătesc un impozit de doar 1% din cifra de afaceri. Încurajăm astfel firmele românești să își dezvolte afacerea și să contribuie la creșterea economiei naționale. 
Înainte de ianuarie 2018, doar întreprinderile cu venituri de până la 500.000 de euro se încadrau la acest regim de impozitare. PSD a dublat pragul pentru ca peste 90% din companiile românești să beneficieze acest impozit redus. Doar așa putem construi economia reală a României. Avem nevoie de mai mulți antreprenori, români și din afara țării, antreprenori care își continue ideile și care pot extinde limitele inovării. Ne dorim să le asigurăm un mediu de afaceri cât mai accesibil. 
PNL consideră că susținătorii noștri sunt săraci și proști. De aceea, când au fost la guvernare au mărit TVA și alte taxe și au blocat astfel dezvoltarea antreprenorilor români. 
Noi suntem mândri să susținem înființarea a cât mai multe firme, astfel încât România să devină țara cu cele mai multe Start-UP-uri din Uniunea Europeană. România merită mai mult respect în Europa!”

Sursa

https://online.psd.ro/articole/social/romania-este-tara-cu-cele-mai-multe-start-up-uri-din-europa/

Distribuie Acum

16 aprilie 2019

About Author

administrator


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ALBA
Despre Noi

Platforma Media Alba,
arie de acoperire tot județul Alba .
Platforma cuprinde:

Radio Hit FM Alba Regional
Radio Hit Fm din Apuseni
Ziarul Apulum
Revista Alba100%
Ziarul Sebesanul
Ziarul De Aiud
Ziarul Blajeanul
Ziarul Cugireanul
Ziarul Motilor
Anunturi Negociat.ro
PMAB

12 pagini de social media.
Informațile live, sunt destinate celor 340.000 de locuitori ai județului Alba, pentru a fi auzite, văzute sau citite.
Site-uri Partenere
Radio Alba apartamente de vanzareCentrale Electrice