Politica

PSD Alba:”Solicităm scăderea prețului la gunoiul menajer în toate localitățile din județul Alba!”

psdpsd

COMUNICAT DE PRESĂ

Consilierii județeni ai PSD solicită scăderea prețului la gunoiul menajer în toate localitățile din județul Alba, odată cu redeschiderea depozitului ecologic de gunoi de la Galda de Jos, în contextul în care creșterile masive din ultimii ani s-au realizat ca urmare a transportării acestuia la depozite din alte județe.

Depozitul ecologic de la Galda de Jos, deschis săptămâna trecută, trebuia să fie funcțional din anul 2015, odată cu închiderea gropii neconforme de la Pârâul Iovului, însă acest lucru nu s-a întâmplat din cauza unor erori administrative din partea conducerii Consiliului Județean.

După 6 ani în care simpli cetățeni, micile firme, marile companii și instituțiile publice au fost nevoiți să suporte creșterile succesive de tarife cauzate de costurile de transport în diferite județe și taxele impuse de administratorii depozitelor de gunoi, este momentul ca prețul la gunoiul menajer să scadă în toate localitățile din județ.

Astfel, consilierii județeni ai PSD Alba solicită scăderea prețului pentru serviciile de salubritate, ținându-se cont de cuantumul acestuia în anul 2015, dar și de indexarea tarifelor cu rata inflației.

Deschiderea tardivă a gropii ecologice de la Galda de Jos a fost un eșec al administrației județene conduse de PNL care a afectat toate familiile din Alba. Pentru îndreptarea parțială a acestei situații, PSD propune scăderea tarifelor serviciilor de salubritate în toate localitățile.

Consilierii județeni ai PSD Alba,

Marcela Dărămuș;

Corneliu Mureșan;

Marcel Oțoiu;

Ioan Matei;

Laurențiu Crișan;

Petru Dragosin.

The post PSD Alba:”Solicităm scăderea prețului la gunoiul menajer în toate localitățile din județul Alba!” appeared first on albapesurse.

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

11 mai 2021

About Author


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...