Politica, Stiri Aiud

PSD Alba:”Mircea Hava și Gabriel Pleșa dau șah-blat albaiulienilor!”

COMUNICAT DE PRESĂ

Marea schimbare pe care albaiulienii o așteptau după alegerile locale, și pe care au și votat-o, de altfel, a fost încă o dată anulată printr-un simplu blat făcut între Gabriel Pleșa și Mircea Hava. Albaiulienii au fost păcăliți, au vrut ca Hava și gașca lui să plece, dar iată că „se schimbă Alba în bine” și avem tot pedeliști în conducerea administrației locale. Degeaba așteaptă cetățenii „reforma administrației locale – primul pas al unui nou proiect de oraș” sau „strategia și planul de dezvoltare cu reguli clare”, „o administrație transparentă” ori auditul la primărie, toate promise de Gabriel Pleșa. Toate au fost doar pentru a-i amăgi pe cetățeni să-i dea votul… Alianța cu PSD, la primărie, ar fi adus schimbarea mult așteptată de albaiulieni, dar cum să lase PDL controlul banului public, cu care clientela portocalie s-a obișnuit de prea mult timp!
Avem aceleași personaje politice, vopsite când în portocaliul PDL, când în galbenul PNL sau mai nou în albastrul USR, ce au reușit să pună capăt teatrului pe care l-au jucat în campania electorală, iar acum stau, din nou, împreună la aceeași masă și împart același buget, ducând mai departe programul de șmenuri și combinații în Primăria Alba Iulia.
Marea despărțire și supărare dintre Mircea Hava și Gabriel Pleșa a fost uitată și ștearsă rapid cu buretele, căci interesul poartă fesul, iar noul PNL s-a reformat în jurul posturilor de viceprimar, împărțite frățește de cei doi vechi prieteni. Ba mai mult, pentru a dovedi că prietenia regăsită dintre Hava și Pleșa e una bazată pe un fundament solid, acesta din urmă a făcut cadoul vechiului său șef și postul de City-Manager. Cu alte cuvinte, banii, contractele, butonul resurselor publice va fi controlat tot de către oamenii din vechea gardă.
Despre reforma administrației locale, promisă cu atât patos de către actualul edil, nici nu are rost să vorbim, căci ea nu există. Cu excepția unui nou consilier, o tânără domniță pe care probabil că o recomandă vocea și talentul, întreg aparatul administrativ a rămas neschimbat. Și probabil că așa va rămâne.
La fel și în cazul transparenței administrative ori tuturor celorlalte promisiuni făcute în timpul campaniei electorale. Căci, așa cum spunea domnul Mircea Hava, tătucul spiritual al domnului Gabriel Pleșa, a trecut campania, acum facem administrație.
Păcat că nu avem tramvai în Alba Iulia, căci ar fi fost cu adevărat o ironie istorică dacă noul pact dintre PNL și USR, sau poate – căci e mai corect așa – capitularea lui Gabriel Pleșa în fața lui Mircea Hava, ar fi fost semnată în vagonului unui tramvai.
Locuitorii municipiului, cei care au crezut că Gabriel Pleșa ne va scăpa de gașca pedelistă, se simt trădați acum, după ce USR s-a înfrățit cu PDL. De fapt, cine se aseamănă se-adună… În 6 decembrie, la alegerile parlamentare, albaiulienii au șansa să reacționeze împotriva blatului USR-PDL, iar vocea lor trebuie să fie auzită! Din păcate, la alegerile locale votul lor nu a contat, așa că nu mai trebuie să accepte umilința pedeliștilor și liberalilor! E timpul să voteze pentru o viață în siguranță, să voteze pentru adevărata schimbare, să aleagă candidații PSD – oameni demni și onești, respectați de comunitate.

Biroul de presa PSD Alba Iulia

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

14 noiembrie 2020

About Author

administrator


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...