Actualitate, Locale, Politica, Stiri, Stiri Apuseni, Stiri Ocna Mures

PSD Alba și-a lansat oficial candidații pentru primăriile Ocna Mureș și Zlatna

Miercuri, 26 august, PSD Alba și-a prezentat candidații pentru primăria orașului Ocna Mureș, în persoana domnului Jinaru Ion Daniel, respectiv candidatul pentru primăria Zlatna, Florin Nistor. La eveniment a fost prezent și președintele PSD Alba, Ioan Dîrzu.

Cu această ocazie, candidatul PSD pentru primăria orașului Ocna Mureș, Jinaru Ion Daniel a declarat:” Sunt un om care a venit în politică din mediul de afaceri și cred că pot ajuta la dezvoltarea orașului Ocna Mureș care au are un mare potențial în foarte multe domenii. Cred că primarul de până acum și-a arătat valoarea, Ocna Mureș nearătând bine deloc după mandatele acestuia. Șomajul este la cote alarmante și majoritatea fabricilor din oraș s-au închis. Cred că din funcția de primar voi putea să fac mult mai multe pentru această localitate.”

De asemenea, candidatul pentru primăria Zlatna, Florin Nistor a ținut să precizeze:”De 25 de ani avem în Zlatna același primar care nu a făcut mare lucru pentru oraș. În acest răstimp circa 50 de milioane de euro au fost accesați de orașul Zlatna, circa 30 de milioane fiind primiți în perioada când la palatul Victoria era un guvern PSD. Vreau ca din calitate de primar al orașului Zlatna să creeez locuri de muncă și oportunități pentru oamenii de afaceri și astfel să ne dezvoltăm localitatea.”

Nu în ultimul rând, președintele PSD Alba, Ioan Dîrzu a spus:”Vreau ca această campanie electorală să fie o campanie a proiectelor. Le cer public contracandidaților noștri să avem o luptă electorală onestă, să lăsăm cetățenii județului Alba să își aleagă liber pe cei care îi vor reprezenta în următorii patru ani.”

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

26 august 2020

About Author

Redactiealba


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...