Actualitate, Stirea Zilei

PSD Alba se află în proces de alegeri interne la Alba Iulia

În prezent PSD Alba se află în proces de alegeri interne, conform declarațiilor făcute de deputatul Ioan Dîrzu, în cadrul unei conferințe de presă. Până acum, la nivelul municipiului Alba Iulia nu se preconizează vreo schimbare, având în vedere că singurul candidat pentru postul de președinte este Ovidiu Jidveian.

Astăzi, PSD-iștii din Alba Iulia își aleg președintele. Având în vedere faptul că până acum nu s-a anunțat niciun contracandidat, cel mai probabil, Ovidiu Jidveian va rămâne în funcţie pentru următorii ani.

„PSD este în proces de alegeri locale respectiv comunale, orășenești, municipale probabil și județene și ne pregătim de viitoare confuntare electorală de anul viitor. Ne dorim ca, prin ceea ce facem, să ne întărim structurile în teritoriu, să venim cu o platformă care cu adevărat să fie cea de stânga”, a precizat deputatul Ioan Dîrzu.

De asemenea, acesta a menționat că se fac sondaje în județ, iar în urma acestora se vor desemna persoanele care vor candida pentru funcțiile de primari.

Deputatul a menţionat că în luna noiembrie se dorește desemnarea candidaților în fiecare localitate.

În ceea ce priveşte candidaţii pentru funcţia de primar la Alba Iulia, până acum PSD a anunţat că sunt şapte persoane interesate, din interiorul organizaţiei, printre care Călin Potor. Un alt posibil candidat la fotoliul primăriei Alba Iulia ar putea fi consilierul local PSD, Horaţiu Clepan.

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

16 iulie 2015

About Author

Cititorul


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Despre Noi

Platforma Media Alba,
arie de acoperire tot județul Alba .
Platforma cuprinde:

Radio Hit FM Alba Regional
Radio Hit Fm din Apuseni
Revista Alba100%
Ziarul Sebesanul
Ziarul De Aiud
Ziarul Blajeanul
Ziarul Cugireanul
Ziarul Motilor
PMAB

12 pagini de social media.
Informațile live, sunt destinate celor 340.000 de locuitori ai județului Alba, pentru a fi auzite, văzute sau citite.

Site-uri Partenere
Scrie-ne pe Messenger
Loading...