Actualitate, Politica, Stiri

PSD Alba îşi face campanie electorală pe autobuzele şcolare de la Ministerul Educaţiei

Miercuri, 6 iulie 2014, în curtea sediului Registrului Auto Român din Alba Iulia a avut loc predarea a 10 microbuze şcolare.

Maşinile au ajuns în folosinţa comunelor Arieşeni, Bucium, Lupşa, Noşlac, Râmeţ, Sântimbru, Săsciori, Şibot, Vidra, Vinţu de Jos.

La momentul de predare-primire a cheilor maşinilor au fost prezenţi: deputatul Ioan Dîrzu – preşedintele PSD Alba, Cornel Murg – subprefect din partea PSD, Dorin Sandea – inspector şcolar general al IŞJ Alba, Marcela Dărămuş – inspector şcolar general adjunct, alţi membri ai PSD Alba.

IŞJ Alba tocmai a încheiat procesul de epurare a directorilor de şcoli şi a inspectorilor şcolari care „nu corespundeau” normelor PSD (care nu erau membri sau simpatizanţi PSD).

„Guvernul Ponta se ţine de cuvânt. Un proiect implementat cu succes pentru elevii din judeţ. Vom continua implementarea acestor microbuze şi în zonele urbane. Sunt foarte utile şi necesare. Vom trece de cele 650 microbuze prevăzute de proiectul guvernamental”, a declarat Ioan Dîrzu, preşedintele PSD Alba.

Microbuzele destinate localităţilor Ciugud şi Ceru Băcăinţi au fost preluate în cursul acestei săptămâni.

Este vorba de microbuze marca Opel de 16+1 locuri, care au o garanţie de 5 ani, 2.3 Diesel, 150 cp. Preţul de achiziţie este de peste 120.000 lei pentru o maşină (maşinile fiind achiziţionate de la firma Union Motors Car Sales SRL Bucureşti).

În cadrul următoarei etape, care se va desfăşura în perioada octombrie-decembrie 2014 vor fi repartizate alte 9 microbuze şcolare, de care vor beneficia: Albac, Bistra, Fărău, Galda de Jos, Mogoş, Poşaga, Scărişoara, Şugag, Valea Lungă.

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

6 august 2014

About Author

Cititorul


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Despre Noi

Platforma Media Alba,
arie de acoperire tot județul Alba .
Platforma cuprinde:

Radio Hit FM Alba Regional
Radio Hit Fm din Apuseni
Revista Alba100%
Ziarul Sebesanul
Ziarul De Aiud
Ziarul Blajeanul
Ziarul Cugireanul
Ziarul Motilor
PMAB

12 pagini de social media.
Informațile live, sunt destinate celor 340.000 de locuitori ai județului Alba, pentru a fi auzite, văzute sau citite.

Site-uri Partenere
Scrie-ne pe Messenger
Loading...