Actualitate, Politica, Stirea Zilei, Stiri, Stiri Aiud, Stiri Apuseni, Stiri Ocna Mures, Stiri teius

PSD a anunțat data la care va depune moțiune de cenzură împotriva guvernului Orban!!!

Miercuri, 12 august, în cadrul unei luări de cuvânt de la tribuna parlamentului, președintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu a anunțat data la care formațiunea politică pe care o conduce va depune moțiune de cenzură împotriva guvernului Orban.

”Domnule Orban, cu sprijinul constant al președintelui Iohannis, timp de 9 luni de zile ați distrus pas cu pas… România. Peste un milion de șomeri, sute de mii de întreprinzători români cu afaceri închise sau cu activitatea redusă, milioane de români lăsați fără acces la sistemul medical, întreaga țară dată peste cap în numai 9 luni de zile. Acum știu și românii. Grija guvernului pe care îl conduceți a fost sifonarea banilor publici pentru interesele PNL. Pentru a vă menține la putere, ați sabotat sănătatea românilor, ați amanetat educația și economia.

Gata, vă ajunge! S-a umplut paharul. PSD nu va permite ca România să se scufunde în incompetența și hoția patronate de guvernul pe care îl conduceți. Pe 17 august, Partidul Social Democrat va depune moțiunea de cenzură. Considerăm că este timpul să plecați acasă sau la pușcărie, în funcție de faptele fiecăruia”, a spus Marcel Ciolacu.

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

12 august 2020

About Author

administrator


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...