Actualitate, Stirea Zilei

Protestele anti-Kronospan continuă

Pentru a patra duminică la rând sebeșenii au ieșit în stradă pentru a protesta împotriva Kronospan. Dacă săptămâna trecută a plouat, astăzi a nins. O ninsoare deasă care nu i-a împiedicat însă pe sutele de participanți să protesteze.

Printre participanți un angajat al Kronospan, cu vesta inscripționată, mască pe figură, ochelari de soare și căciulă trasă bine peste ochi pentru a nu putea fi recunoscut. A vorbit și la microfon: „Kronospan a pus o plasă de țânțari, ca să mai oprească din poluare. Au făcut un prim pas!”
O fetiță care la microfon a povestit plângând că a stat cu bunica ei, bolnavă de cancer, în spital. Unde a văzut copii bolnavi de cancer.
Ninsoarea și frigul puternic nu i-au demoralizt pe sebeșeni care au parcurs în marș întreg orașul, după care au scandat „Vrem să trăim, nu să murim!”, „Afară, afară cu Kronospan din țară!” în fața fabricii din cartierul Kogălniceanu.
Este a patra săptămână de la debutul protestelor și organizatorii spun că nu se vor opri. De altfel au autorizație pentru miting pentru toată luna februarie. Oamenii au ieșit în stradă pentru a bloca construcția unei fabrici de formaldehidă cu o capacitate de 60.000 de tone anual.

Sursa: www.sebesanul.ro

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

1 februarie 2015

About Author

Cititorul


5 COMMENTS ON THIS POST To “Protestele anti-Kronospan continuă”

  1. Cronospan va va da in judecata, au informateceni care stie cine scrie pe laptop. Nu mai scrieti urat de ei ca va da in judecata si pe voi si pe domni de la presa sebesului

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...