Stiri

Protest împotriva Legii carantinării, în Piața Victoriei din București: ”Vrem eliberare, nu carantinare!”

Un protest la care participă persoane care reclamă abuzuri ale autorităţilor în legătură gestionarea pandemiei de coronavirus a avut loc, duminică, 12 iulie, în Piaţa Victoriei. Oamenii au protestat faţă de”dictatura sanitară” şi cei mai mulţi nu au purtat măşti de protecție şi nu au respectat distanţa fizică. Participanţii au cerut ”libertate” şi strigă ”Hoţii”, ”Criminalii”, dar şi ”Vrem eliberare, nu carantinare!”

Protestul a fost organizat pe Facebook şi a început la ora 18.00.

Majoritatea persoanelor care au participat la manifestare nu au purtat mască de protecţie şi nu au respectat distanţa fizică, la faţa locului fiind mai multe echipaje de jandarmi.

Oamenii au purtat steaguri tricolore, afişe cu mesaje împotriva autorităţilor, dar şi bannere pe care scria ”Respectaţi Constituţia!”, ”Jos dictatura medicală! La puşcărie!” sau ”Stop dictaturii sanitare!”.

”Vă aşteptăm în piaţă să arătăm acestor dictatori nazişti că nu pot să încalce drepturile omului la nesfârşit, că nu pot să ne ia copiii, bunurile şi libertatea de exprimare”, a transmis una dintre iniţiatoarele protestului.

Protestatarii au cerut ”libertate” şi au strigat ”Hoţii!”, ”Criminalii!”, dar şi ”Vrem eliberare, nu carantinare!”.

Protestatarii au reclamat abuzuri ale autorităţilor comise în ultimele trei luni de zile, în legătură cu gestionarea pandemiei de coronavirus, pe care cei prezenţi în piaţă o neagă.

În plus, legea privind carantina şi izolarea aflată în procedură parlamentară este considerată ”dementă”.

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

12 iulie 2020

About Author

administrator


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...