Actualitate, Comunicate

Prostituate din Alba Iulia şi Zlatna, reținute pentru furturi de la clienţi

Poliţiştii din Alba Iulia au reţinut două dintre cele trei femei care şi-au păgubit cu peste 7000 de lei clienţii cărora le promiteau favoruri sexuale. Acestea acostau bărbaţi în locuri publice, îi conduceau până la un anumit loc şi le furau banii pe care-i aveau asupra lor.

Miercuri, 5 august, poliţiştii de investigaţii criminale din Alba Iulia, le-au reţinut pe S.C.B., de 24 de ani, din Alba Iulia şi pe I.D.A., de 25 de ani, din Zlatna, care sunt bănuite de furtul sumei de 570 de lei, de la un bărbat pe care l-au abordat în autogara din Alba Iulia şi căruia i-au promis favoruri sexuale, potrivit IPJ Alba.

După ce l-au condus pe bărbat într-o locaţie din Alba Iulia, cele două tinere au profitat de neatenţia lui şi i-au sustras din portmoneu toţi banii ce-i avea asupra sa.

Dosarul penal întocmit pe numele celor două femei, pentru furt calificat, a fost reunit la dosarul în care sunt cercetate faptele de furt comise de ele, în perioada august 2014 – iulie 2015.

Acestea vor fi prezentate Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, cu propunere de arestare preventivă, pentru o perioadă de 30 de zile.

Cele două tinere au mai fost reţinute în 29 iulie, pentru o perioadă de 24 de ore, alături de V.A.E., de 30 de ani, din Blaj. Cele trei sunt bănuite de comiterea, în perioada august 2014 – iulie 2015, a 4 furturi în dauna unor bărbaţi.

Fie împreună, fie individual, acostau bărbaţi, în locuri publice din municipiul Alba Iulia şi le propuneau să se deplaseze împreună, în diverse locaţii, pentru a întreţine relaţii sexuale. În aceste împrejurări şi profitând de neatenţia victimelor, femeile sustrăgeau sumele de bani ce le aveau asupra lor.

Prejudiciul total, reclamat în cele 4 furturi este de 7.700 de lei.

Poliţiştii au reuşit să documenteze activitatea celor trei femei în cele patru cazuri sesizate, dintre care unul în luna august 2014, iar alte trei în lunile iunie şi iulie 2015.

Pe numele bănuitelor au fost întocmite dosare de cercetare penală sub aspectul comiterii infracţiunilor de furt şi furt calificat, iar cercetările sunt continuate în vederea stabilirii întregii lor activităţi infracţionale.

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

6 august 2015

About Author

Cititorul


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Despre Noi

Platforma Media Alba,
arie de acoperire tot județul Alba .
Platforma cuprinde:

Radio Hit FM Alba Regional
Radio Hit Fm din Apuseni
Revista Alba100%
Ziarul Sebesanul
Ziarul De Aiud
Ziarul Blajeanul
Ziarul Cugireanul
Ziarul Motilor
PMAB

12 pagini de social media.
Informațile live, sunt destinate celor 340.000 de locuitori ai județului Alba, pentru a fi auzite, văzute sau citite.

Site-uri Partenere
Comentarii recente
Scrie-ne pe Messenger
Loading...