Actualitate, Stiri

Promovare naţională gratuită a pârtiilor de schi din Alba

tmacheta_presa_i-tour_schi_201410 pârtii omologate de schi din judeţul Alba  promovate de Ciuc Premium Natur Radler® şi Groove Hour prin pliante turistice gratuite şi online. Ediţia a patra a proiectului naţional de informare si promovare gratuită a pârtiilor de schi omologate din România, i-Tour Schi, va fi celebrată marţi, 4 februarie 2014, la Braşov, în cadrul unei conferinţe de presă. Groove Hour, alături de Ciuc Premium Natur Radler®, Federaţia Asociaţiilor de Promovare Turistică din România şi Asociaţia pentru Promovarea şi Dezvoltarea Turismului din judeţul Braşov anunţă încheierea distribuţiei pliantelor şi implementarea celor mai noi canale de promovare a pârtiilor de schi din România.

i-Tour Schi 2014 aduce în prim plan o serie de noutăţi şi un mod inovativ de abordare a promovării destinaţiilor de schi şi snowboard din ţară. Anul acesta a avut loc un redesign masiv al hărţilor, acestea devenind mult mai realiste, şi o informare complexă asupra modificărilor apărute în cadrul domeniilor schiabile. De asemenea, sunt promovate noi hărţi ale pârtiilor în pliantele tipărite, iar reţeaua de distribuţie a crescut. Anul 2014 este primul în care administratorii pârtiilor şi operatorii de transport pe cablu beneficiază de un număr considerabil de hărţi gratuite ale pârtiilor din zonă. În judeţul Alba pârtiile promovate gratuit sunt cele de la Areşeni-Vârtop şi cele din Munţii Şureanu.

i-Tour Schi 2014 înseamnă 220.000 de pliante gratuite cu hărţile a peste 150 de pârtii omologate din 16 judeţe din România, distribuite către peste 300 de unităti de cazare, centre info-turistice şi pârtii de schi din ţară. Ele sunt grupate pe şase zone geografice: Ardeal, Banat şi Valea Jiului, Harghita şi Covasna, Maramureş şi Bistriţa-Năsăud, Moldova şi Valea Prahovei. Online i-Tour Schi comunică prin website-ul www.i-tour.ro, pagina de Facebook http://www.facebook.com/itour.ro şi, pentru prima dată, o hartă interactivă cu toate locaţiile domeniilor schiabile marcate cu simboluri individuale din care se deschide harta fiecărui domeniu şi o secţiune de informaţii. Harta interactivă poate fi preluată şi integrată în orice altă pagină de web.

“Ciuc Premium Natur Radler® susţine proiectul i-Tour Schi în demersul său de promovare a destinaţiilor de schi din România şi a turismului activ. Poveştile de la sfârşitul unei zile pe schiuri, placă sau chiar sanie sunt cu atât mai savuroase alături de experienţa răcoritoare a unui Radler adevărat. In momentele de relaxare după schi, Ciuc Premium Natur Radler® aduce un plus de răcorire şi distracţie cu mixul său de 63% limonadă şi 37% bere. Ciuc Premium Natur Radler® întregeşte astfel experienţa consumatorului întors de pe pârtie, neputând să lipsească din proiectul i-Tour.” a declarat Jeanina David, Brand Manager.

„i-Tour Schi” a ajuns la cea de-a patra ediţie, fiind cel mai coerent şi longeviv proiect naţional de informare turistică din România. Anul acesta, inovaţia şi interacţiunea cu iubitorii sporturilor de iarnă, sunt la înlălţime. Informaţiile de actualitate sunt atent selectate şi prezentate cu precizie, atunci şi acolo unde este nevoie de ele: online, la recepţiile unităţilor de cazare şi pe pârtii, locul unde începe distracţia – asta înseamnă i-Tour Schi. Mulţumim Ciuc Premium Natur Radler® pentru că a făcut posibilă continuarea proiectului şi vă dorim distracţie plăcută pe pârtie!” a declarat Anca Stănilă, Project Manager i-Tour, Groove Hour.

Chiar dacă nu foarte mulți știu ce înseamnă i-Tour Schi pentru turismul de iarnă din România, trebuie să ținem cont că o mai bună centralizare a datelor despre schi nu avem, deocamdată. Poate doar forumurile de pe site-urile românești de schi se mai apropie de o astfel de comunicare… Așa că salutăm proiectul i-Tour Schi pentru vizibilitatea pe care o oferă domeniilor schiabile din România și pentru energia dezarmantă și contagioasă cu care susține acest sport superb”, a declarat Florian-Rareş Tileagă, din partea Serviciului Turism al Consiliului Județean Alba.

Parteneri strategici: Federaţia Asociaţiilor de Promovare Turistică, APDT Braşov, Carpathian Toursim Cluster Romania, Asociaţia pentru Turism Bucovina, CIT Piatra Neamţ, Primăria Oraşului Sinaia, Asociaţia pentru Promovarea şi Dezvoltarea Turismului Prahova, Maramureş Info Turism, AJT Sibiu, CIT Valea Jiului, Florian-Rareş Tileagă, CIT Covasna, Asociaţia pentru Promovarea şi Dezvoltarea Turismului “Litoral – Delta Dunării”.

Parteneri Media: Travel Mix, Radio România, Skipass Magazine, eMaramureş, Ziar de Busteni, Fapt Divers, www.cluj.travel, Gorj Exclusiv, Ziarul Apulum, Monitorul de Suceava, Evenimentul de Moldova, Mesagerul de Covasna, Oraşul Meu, Drum Liber.

i-Tour” este un proiect naţional de informare şi promovare turistică, iniţiat în 2005 de Groove Hour. În sezonul de iarnă 2013-2014 continuă promovarea pârtiilor de schi omologate din ţară şi dezvoltă o campanie mixtă offline si online de informare turistică la nivel naţional. “i-Tour Schi”, proiectul dedicat sporturilor de iarnă atinge anul acesta 55 de localităţi, din 16 judeţe, materialele de promovare însumând 220.000 de exemplare şi fiind diseminate în judeţele: Alba, Bistriţa-Năsăud, Braşov, Caraş Severin, Cluj, Covasna, Gorj, Harghita, Hunedoara, Maramureş, Mureş, Neamţ, Prahova, Sibiu, Suceava şi Vâlcea. Materialele conţin hârţile pârtiilor omologate din fiecare staţiune atinsă şi sunt grupate în 6 modele destinate zonelor geografice: Ardeal, Banat şi Valea Jiului, Covasna şi Harghita, Maramureş şi Bistriţa-Năsăud, Moldova şi Valea Prahovei. Fiecare tip de material conţine hărţile domeniilor schiabile din zona aferentă şi este diseminat în toate locaţiile selectate din regiune.

Începând din 2005, proiectul naţional de informare şi promovare turistică i-Tour a produs peste 2.500.000 de pliante de informare turistică gratuite diseminate în peste 600 de locaţii din zonele de trafic maxim din ţară: Litoral, Delta Dunării, Valea Prahovei şi din alte judeţe ale ţării. Alte iniţiative desfăşurate în cadrul i-Tour: “Redescoperă valorile!” proiect dedicat judeţului Braşov, “Constanţa Primul pas în lunga ta călătorie” album dedicat monumentelor din municipiul Constanţa, ambele alături de Jidvei România, i-Tour Plaja, “i-Tour Schi” proiect naţional de promovare a pârtiilor de schi omologate din întreaga ţară, alături de Ciuc Premium® şi Ciuc Premium Natur Radler®.

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

3 februarie 2014

About Author

Cititorul


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...