Actualitate

Promisiuni: Redevențele pentru balastiere vor intra în bugetele locale

Într-un interviu acordat postului public de televiziune, vicepremierul Liviu Dragnea a vorbit despre obiectivele strategice pentru dezvoltarea satelor româneşti. Acestea se vor regăsi într-un plan multianual de priorităţi care vor fi finanţate atât din bani europeni, cât şi de la buget.”Obiectivele strategice sunt alimentarea cu apă, canalizare, staţii de epurare, după care vin drumurile judeţene, comunale, locale, în paralel cu celelalte obiective sociale, educaţie, sănătate şi atunci nicun primar nu mai poate aloca banii unde doreşte”, a spus vicepremierul Liviu Dragnea.
Şi pentru ca autorităţile locale să nu mai ducă lipsă de fonduri, o parte din taxele colectate de pe urma construcţiilor speciale, a vânzării terenurilor sau din redevenţele pentru balastiere va merge la bugetele locale de anul viitor, a precizat ministrul Administraţiei.
Dragnea spune că aceste măsuri vor ajuta comunităţile locale sărace să ajungă la un nivel minim de civilizaţie. Chiar dacă nu la fel de avansat ca în satele din Austria, de exemplu.

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

18 august 2014

About Author

Cititorul


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...