Actualitate, Social, Stirea Zilei, Stiri

Proiectul ștrandului în aer liber din Alba Iulia, amânat de Guvern

În cadrul unui interviu pe care domnul Paul Voicu, vice-primarul Municipiului Alba Iulia l-a acordat ziarului nostru, domnia sa a făcut niște precizări extrem de interesante despre proiectul ștrandului în aer liber pe care primăria intenționează să îl construiască în spatele Bazinului Olimpic.

„Un alt proiect important îl constituie baza de agrement pe care intenționăm să o construim în spatele bazinului Olimpic. Acest proiect ar fi trebuit demarat mai demult, dar din păcate, banii ne-au fost luați la începutul anului de Guvern (30 de milioane de lei) care ne-a refuzat în premieră propunerea de buget și a impus să primim o sumă mai mică, și deocamdată am renunțat la obiectiv până vom găsi altă formă de finațare. După cum știți, în acel perimetru Primăria Alba Iulia are terenuri unde vom face bazine exterioare, terenuri de volei, locuri pentru plajă, mai exact un ștrand în aer liber pe care trebuie să îl facem odată, pentru că ștrandul Schit l-am închis, nu mai era viabil, i-a trecut durată de viață, l-am moștenit de pe vremea cealaltă, nu l-am făcut noi. Trebuie să facem pe lângă bazinul Olimpic, care este o bază pentru profesioniști, unde se poate sta doar două sau trei ore, acest ștrand în aer liber unde cetățenii pot veni și pot sta cât doresc. Pentru ștrandul Schit avem alte planuri, acolo vom face alte zone de relaxare și recreere, poate și o creșă și alte activități.” a declarat Paul Voicu.

Interviul integral îl puteți citi aici

INTERVIU cu vice-primarul Paul Voicu – Investiții de 36 de milioane de euro, parcări subterane și supraterane, ștrand nou și cine va candida în 2020 la alegerile locale.

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

13 septembrie 2018

About Author

Adrian Contor


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...