Politica, Stiri, Stiri Aiud, Stiri Apuseni, Stiri Blaj, Stiri Cugir, Stiri Ocna Mures, Stiri Sebes, Stiri teius

Proiectul SEPAI, o oportunitate pentru tinerii din judeţul Alba de a afla mai multe lucruri despre Parlamentul European

Hotel Transilvania din Alba Iulia va găzdui vineri, 22 martie, conferința de presă de lansare a proiectului SEPAI-Simulation of the European Parlament în Alba Iulia. Evenimentul se va desfășura în sala Gemina a hotelului, începând cu ora 16:30. Proiectul este inițiat de echipa Schlangen, alcătuită din 7 liceene ale Colegiului Național ‘’Horea, Closca și Crișan’’ și având-o ca lideră pe Irina Cristian. La conferință vor fi prezenți tinerii înscrisi, dar și reprezentanții organizației gazdă, ai finanțatorilor și partenerilor programului YouthBank.

Proiectul este finanţat de Fundaţia Comunitară Alba prin programul YouthBank. Programul are ca principali parteneri locali Municipiul Alba Iulia, Aloref, Ancău Company și Apa CTTA, ca parteneri Casa de Cultură a Studenților, Giro, Porterom și Deko Team, iar ca susținători Societatea de Transport Public, Tipo-Rex și Impact Design. Proiectul are ca organizație gazdă ONG-ul Forum Apulum.

SEPAI – Simularea Parlamentului European în Alba Iulia – este oportunitatea ideală pentru tinerii de 15-25 ani din judeţul Alba interesaţi să afle mai multe lucruri despre Parlamentul European și să își pună abilitățile de debater în valoare.

Desfășurat pe durata a două zile, evenimentul va dispune de o prezentare oferită de invitatul nostru special – Tana Alexandra Foarfă, director al Europuls – Centrul de Expertiza Europeana la Bruxelles – despre modul de funcționare a instituțiilor Uniunii Europene.

Celor înscriși li se va atribui câte o personalitate din Parlamentul European, membru de partid, cu scopul de a intra în „pielea personajului” prin intermediul discuţiilor în limba română. Evenimentul va include coffee breaks, pauze de networking și evenimente destinate socializării.

Persoană de contact eveniment: Irina Cristian, număr de telefon 0766233041, e-mail cristianirinaioana@gmail.com

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

21 martie 2019

About Author

Redactiealba


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...