Actualitate, Educatie, Locale, Stiri

Proiectul ”English 4 Kids”, o inițiativă de succes a Bibliotecii Judeţene „Lucian Blaga” Alba

Marți, 12 noiembrie 2019, începând cu ora 17.00, Biblioteca Judeţeană „Lucian Blaga” Alba vă invită la o nouă întâlnire în cadrul clubului de limbă și civilizație engleză „English 4 Kids”, ce se va desfășura la Sala de lectură.

Iniţiat de Biblioteca Judeţeană „Lucian Blaga” Alba în luna august a acestui an, proiectul coordonat de profesoara Diana Mortură, în calitate de voluntar al bibliotecii, a fost conceput sub forma unor activități practice și teoretice, în care cei mici își pot exersa cunoștințele dobândite prin cântec, lectură, joc și ateliere creative.

Întâlnirea lunii noiembrie va avea ca temă generală Autumn (Toamna), propunând micilor participanți o selecție de subteme dedicate acestui anotimp: activități de toamnă, fructe de sezon, florile de toamnă, precum și elemente de vestimentație specifică.

Pe tot parcursul desfășurării activității, prin cântece educative, jocuri interactive și concursuri, copiii vor dobândi și fixa cunoștințe noi legate de limba, cultura și civilizația engleză. De asemenea, cei mici vor primi recomandări de lectură, cărțile putând fi împrumutate acasă pe baza permisului de bibliotecă.

Clubul English 4 Kids va valorifica și colecția de carte de limba engleză a Bibliotecii Județene „Lucian Blaga” Alba, donată în anul 2018 de către Ambasada SUA în România.

Proiectul este organizat de Consiliul Județean Alba și Biblioteca Județeană „Lucian Blaga” Alba și face parte din Programul – 1. USERS/ 1.21 English 4 Kids /Proiect de management 2017-2020.

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

11 noiembrie 2019

About Author

Cititorul


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Despre Noi

Platforma Media Alba,
arie de acoperire tot județul Alba .
Platforma cuprinde:

Radio Hit FM Alba Regional
Radio Hit Fm din Apuseni
Revista Alba100%
Ziarul Sebesanul
Ziarul De Aiud
Ziarul Blajeanul
Ziarul Cugireanul
Ziarul Motilor
PMAB

12 pagini de social media.
Informațile live, sunt destinate celor 340.000 de locuitori ai județului Alba, pentru a fi auzite, văzute sau citite.

Site-uri Partenere
Comentarii recente
Scrie-ne pe Messenger
Loading...