Anunturi Publice

Proiectul Bl Smart Alba Iulia a ajuns la final

Primăria municipiului Alba Iulia vă invită vineri, 11 februarie 2022, ora 10.00, la sediul Direcției de Asistență Socială Alba Iulia, Bulevardul Republicii 26, la conferința de presă de încheiere a proiectului BI Smart Alba Iulia, COD SIPOCA 810/ COD MYSMIS 136237, finanțat prin programul de finanțare Programul Operațional Capacitate Administrativă.

În cadrul acestei conferințe va fi prezentată platforma de servicii a Direcției de Asistență Socială. În ceea ce privește simplificarea serviciilor oferite cetățenilor prin platformă, dacă până în prezent, acordarea beneficiilor/serviciilor sociale se baza pe furnizarea/prezentarea la ghișeu a unor documente justificative, de acum înainte orice persoană le va putea accesa fie prin link-urile de pe site-urile www.apulum.ro/www.online.directiadeasistentasocialaalbaiulia.ro, fie cu ajutorul asistentului virtual instalat pe cele 2 tablete amplasate în sediul DAS Alba Iulia.

Implementarea acestui nou sistem de funcționare scurtează timpii de completare a dosarului pentru beneficiar și pentru funcționarul de la ghișeu.

Mai mult decât atât, au fost dezvoltate integrări cu registrul agricol, și posibilitatea de import date de la alte instituții conexe, în cadrul fișei personale a fiecărui beneficiar.

The post Proiectul Bl Smart Alba Iulia a ajuns la final appeared first on albapesurse.

Primăria municipiului Alba Iulia vă invită vineri, 11 februarie 2022, ora 10.00, la sediul Direcției de Asistență Socială Alba Iulia, Bulevardul Republicii 26, la conferința de presă de încheiere a proiectului BI Smart Alba Iulia,…
The post Proiectul Bl Smart Alba Iulia a ajuns la final appeared first on albapesurse.

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

10 februarie 2022

About Author


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Despre Noi

Platforma Media Alba,
arie de acoperire tot județul Alba .
Platforma cuprinde:

Radio Hit FM Alba Regional
Radio Hit Fm din Apuseni
Revista Alba100%
Ziarul Sebesanul
Ziarul De Aiud
Ziarul Blajeanul
Ziarul Cugireanul
Ziarul Motilor
PMAB

12 pagini de social media.
Informațile live, sunt destinate celor 340.000 de locuitori ai județului Alba, pentru a fi auzite, văzute sau citite.

Site-uri Partenere
Scrie-ne pe Messenger
Loading...