Actualitate, Educatie, Evenimente

Proiect-concurs „Cultura şi specificul şcolii” la Şcoala Gimnazială Ciugud

Şcoala Gimnazială Ciugud, în parteneriat cu Primăria comunei Ciugud, Inspectoratul Şcolar Judeţean Alba şi Casa Corpului Didactic Alba derulează până în luna mai proiectul „Cultura şi specificul şcolii”.

Cultura organizaţională a unei şcoli este formată din valorile, atitudinile, credinţele, normele, tradiţiile şi obiceiurile formate de-a lungul timpului într-o unitate şcolară şi care se transmit din generaţie în generaţie celor care fac parte din instituţia şcolară.

Cadrele didactice ale Şcolii Gimnaziale Ciugud derulează acest proiect, tocmai pentru a se autocunoaşte şi a se face cunoscuţi în judeţul nostru şi în ţară.

Obiectivul general al proiectului este cunoaşterea culturii şcolilor din judeţul Alba şi afirmarea acestora la nivel judeţean, precum şi stimularea implicării cadrelor didactice şi a elevilor în popularizarea culturii şcolilor din care fac parte.

Obiectivele specifice pe care şi le-au propus organizatorii proiectului sunt promovarea şcolilor din judeţul Alba; îmbunătăţirea imaginii şcolilor în cadrul comunităţilor din care fac parte; stimularea creativităţii elevilor şi cadrelor didactice din judeţul Alba. Grupul ţintă vizat este reprezentat de elevii claselor P-VIII şi cadrele didactice din învăţământul preuniversitar din judeţul Alba şi din ţară.

Proiectul are două secţiuni: un concurs pentru elevi cu tema ”Lumea din şcoala mea”, concurs ce are două secţiuni: creaţie literară şi creaţie plastică, iar cea de-a doua secţiune a proiectului este reprezentată de un simpozion pentru cadrele didactice cu tema ”Cultura şcolii – modalitate de promovare a instituţiilor din învăţământul preuniversitar”.

Înscrierea la concurs se face prin completarea fişei de înscriere, a acordului de parteneriat şi a lucrărilor, până la data de 28 februarie 2015, pe adresa de e-mail: cultura_scolii@yahoo.com.
Nu se percepe taxă de participare. Mai multe amănunte despre regulamentul de participare şi condiţiile de înscriere se pot găsi pe site-ul şcolii.

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

25 februarie 2015

About Author

Ziarul Apulum


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...