Actualitate, Stiri

Programul „Voluntari ai Președinției României la Consiliul Uniunii Europene“-partea a doau

Ministerul Afacerilor Externe, prin intermediul ministrului delegat pentru Afaceri Europene, a lansat marți, 4 septembrie 2018, partea a doua a programului „Voluntari ai Președinției României la Consiliul Uniunii Europene“.

Acțiunea se va desfășura în perioada 16 septembrie 2018 – 31 decembrie 2018 și vizează implicarea a 40 de voluntari interesați să desfășoare un stagiu de voluntariat în cadrul Ministerului Afacerilor Externe, în contextul pregătirii și exercitării Președinției României la Consiliul Uniunii Europene. Doritorii își pot depune dosarul de înscriere prin intermediul aplicației online de pe site-ul de prezentare a pregătirilor pentru preluarea mandatului, www.romania2019.eu.

Merită menționat că în perioada 1 aprilie 2018 – 30 iunie 2018 s-a desfășurat, în cadrul Ministerului Afacerilor Externe, programul-pilot „Voluntari ai Președinției României la Consiliul Uniunii Europene“,  în cadrul căruia au participat 38 de voluntari, aleși din peste 200 de aplicanți, cu vârste cuprinse între 18 și 40 de ani.

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

6 septembrie 2018

About Author

Adrian Contor


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...