Actualitate, Stiri, Stiri Aiud, Stiri Apuseni, Stiri Blaj, Stiri Cugir, Stiri Ocna Mures, Stiri Sebes, Stiri teius

Programul de lucru cu publicul al Serviciului Ordine Publică din cadrul IPJ Alba a fost suspendat

Inspectoratul de Poliție Județean Alba informează că programul de lucru cu publicul al Serviciului Ordine Publică a fost suspendat. Cererile pot fi transmise pe email sau prin poștă.

Având în vedere măsurile instituite pentru limitarea efectelor noului tip de coronavirus – 2019-NCoV și pentru a evita aglomerarea spațiului comun de primire a solicitărilor la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Alba, începând de azi, 17 martie, programul cu publicul la Serviciul Ordine Publică a fost suspendat.

Dosarele de licențiere, proiectele tehnice și documentele necesare eliberării atestatelor pot fi trimise prin postă, la adresa Inspectoratului de Poliție Județean Alba, P-ța Ion I.C. Brătianu, nr. 1A, Alba Iulia sau prin email.

Persoanele care au nevoie urgentă să facă dovada obținerii atestatului, în vederea angajării, se vor adresa angajatorului, care la rândul său va contacta Inspectoratul de Poliție Județean Alba – Serviciul de Ordine Publică la nr. de telefon: 0258806161, interior: 20213 sau pe adresa de email: ordinepublică@ab.politiaromana.ro.

Inspectoratul de Poliție Județean Alba reiterează recomandarea adresată cetățenilor ca, în această perioadă, să se prezinte la sediilor unităților de poliție doar dacă acest lucru este absolut necesar și să respecte indicațiile primite de la polițiști și afișate în spațiile de primire a publicului.

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

17 martie 2020

About Author

administrator


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...