Actualitate

Producătorul brandurilor Baumix și Primus devine Patru Mâini

Logo_Patru_MainiBaumix, producător de materiale de construcţii cu peste 10 ani de activitate, devine Patru Mâini, poziționându-se, în plus, drept integrator de servicii și soluţii pentru personalizarea caselor. Patru Mâini are totodată o componentă mare de antreprenoriat social, unică din domeniul construcţiilor, susținută și de sloganul de brand “Ajută ca să te bucuri de ajutor™”.

 “După 10 ani de business Baumix, mi-am dat seama că acesta a evoluat către ajutarea comunităților și legătura strânsă cu clienții, așa că ne-am dorit un brand care să exprime aceste lucruri. Patru Mâini crede în valori umane şi de business, punând preţ pe puterea comunităţilor, a ajutorului, a exemplului pozitiv, a detaliilor care fac diferenţa, a nevoii de personalizare şi a relaţiilor de lungă durată.” declară Augustin Russu, Fondator și Director General Patru Mâini.

Procesul de rebranding al producătorului de adezivi, tencuială decorativă, produse de finisare a faţadelor și chituri de rosturi implică repoziționarea gamelor de produse din portofoliu, păstrând brandul Baumix doar sub formă de gamă. Astfel, produsele Patru Mâini vor fi împărțite în trei game, având aplicabilitate directă pe nevoile clienților:

I.          Primus – De ajutor pentru meșteri cinstiți™

II.        Noua gamă Primus Optimus – De ajutor pentru personalizarea casei™ (pentru beneficiari și consilierii acestora)

III.       Baumix – De ajutor pentru specialiști™

În ceea ce privește poziționarea drept integrator de soluţii pentru personalizarea caselor, Patru Mâini este primul producător de pe piața locală care are în vedere colaborarea stânsă cu arhitecți, designeri, meșteri, constructori, dar și cu beneficiari, pentru a oferi tot ajutorul necesar pentru transformarea locuinței într-un cămin cu amprentă personală.

De asemenea, rebrandingul marchează și introducerea unei noi abordări de marketing, orientată către ajutarea comunităților locale unde brandul este prezent. Astfel, ca un prim pas, Patru Mâini desfășoară campania “De ajutor pentru tine și ai tăi,” care urmărește renovarea a 48 de instituții de învățământ, centre de plasament și spitale (în special maternități și secții dedicate copiilor), cu ajutorul cumpărătorilor, a voluntarilor și a partenerilor Patru Mâini. Cumpărătorii produselor Primus și Primus Optimus din rețelele de bricolaj beneficiază și de reduceri direcționate către renovarea acestor instituții, primele lucrări urmând să înceapă în luna august.

taugustin_russu_director_general_patru_mainiAm pornit de la propunerea unuia dintre angajații noștri referitoare la școala unde învață copilul său și apoi am dezvoltat ideea la nivel național, identificând în ea valorile de business de familie. Și în magazinele partenere propunerile au fost făcute tot de angajați, iar în august ne bazăm pe ajutorul cât mai multor oameni, pentru că implicarea este una dintre trăsăturile de bază ale brandului Patru Mâini.” mai declară Augustin Russu.

  • Despre procesul de rebranding

Început în luna octombrie a anului trecut, procesul de rebranding a cuprins auditarea  internă a membrilor organizației, alături de auditarea externă a partenerilor și a clienților. În urma cercetării, au fost identificate valorile și viziunea antreprenorială pe care este fundamentată poziționarea noului brand. Pe lângă noul nume și noua identitate vizuală, procesul  a implicat regândirea arhitecturii de brand în contextul noii strategii de business, introducerea unei noi game de produse și repoziționarea celor două deja existente.

Rebrandingul a fost realizat în colaborare cu Rusu+Borțun Brand Growers, agenție de strategie și manifestare creativă de brand care integrează pentru Patru Mâini servicii de branding, advertising și digital – prin Rusu+Borțun Cyber Growers.

Despre Patru Mâini

Patru Mâini este un producător 100% românesc de materiale de construcţii pentru finisaje şi un integrator de servicii /soluţii pentru personalizarea caselor.

Compania a fost înfiinţată în anul 2003 şi produce adezivi, tencuială decorativă, produse de finisare a faţadelor, chituri de rosturi, în şase linii de producţie, cu o capacitate de 35.000 tone lunar.

Patru Mâini este un antreprenoriat 100% românesc cu inițiative sociale, producător de materiale de construcții și integrator de soluţii și servicii pentru personalizarea caselor

Procesul de rebranding vizează repoziționarea gamelor de produse din portofoliu și introduce o nouă abordare de marketing, orientată către ajutarea comunităților locale

https://www.facebook.com/PatruMaini

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

17 iulie 2013

About Author

Cititorul


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...