ALBA
Actualitate, Stirea Zilei, Stiri

Procurorii DNA Alba fac cercetări la CJ Hunedoara

La primele ore ale dimineţii de vineri, 7 noiembrie, procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie – Serviciul Teritorial Alba efectuează cercetări la Consiliul Judeţean Hunedoara.

Procurorii au suspiciuni că în perioada 2011-2014 au fost săvârşite infracţiuni de corupţie şi asimilate celor de corupţie.

În acelaşi timp se desfăşoară cercetări acasă la preşedintele CJ Hunedoara, Mircea Moloţ.
Mircea Ioan Moloț este suspectat de abuz în serviciu, cumpărare de influență și trafic de influență.
Procurorii au descins şi la Consiliul Judeţean Hunedoara unde biroul preşedintelui şi alte birouri au fost sigilate.
Sunt cercetați președintele CJ Hunedoara, Mircea Ioan Moloț, și ginerele acestuia, Roberto Venter, pentru fapte de corupție săvârșite în perioada 2011-2014.
În total, în județ au loc 18 percheziții.

„În cursul zilei de 7 noiembrie 2014, ca urmare a obţinerii autorizărilor legale de la instanţa competentă, sunt efectuate 18 percheziţii domiciliare în locaţii situate în judeţul Hunedoara, dintre care una este sediul unei instituții publice, iar restul sediile unor societăţi comerciale şi domiciliile unor persoane fizice. În cauză, procurorii beneficiază de sprijin de specialitate din partea Serviciului Român de Informații și Brigada Specială de Intervenție a Jandarmeriei. Raportat la actele procedurale efectuate în prezenta cauză, precizăm că, atunci când împrejurările vor permite, vom fi în măsură să oferim detalii suplimentare”, se arată într-un comunicat DNA.
sursa foto: hunedoaralibera.ro

Distribuie Acum

7 noiembrie 2014

About Author

Ziarul Apulum


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *