Actualitate, Locale, Stirea Zilei, Stiri Aiud, Stiri Apuseni, Stiri Blaj, Stiri Cugir, Stiri Ocna Mures, Stiri Sebes, Stiri teius

Probleme pentru Consiliul Județean Alba: CNSC a admis contestațiile

Consiliul Național de Soluționare a Contestațiilor (CNSC) a admis în parte contestațiile depuse de 2 dintre participanti la procedura de achiziție organizată de CJ Alba pentru administrarea proiectului „Sistem de management integrat al deşeurilor“ de la Galda de Jos.

Companiile sunt Eco Bihor SRL Oradea şi Polaris Mediu SRL Târgu Jiu, care au facut contestatie la CNSC privind raportul procedurii de atribuire.

Câştigătorul ar fi fost societatea SC Eco Sud SA Bucureşti. Nemulțumiți, ceilalţi doi ofertanţi,  Eco Bihor SRL Oradea dar şi Polaris Mediu SRL Târgu Jiu, au contestat rezultatul procedurii.

Reprezentanţii Polaris Mediu SRL au solicitat CNSC anularea raportului procedurii şi reluarea evaluării ofertelor, în timp ce reprezentanții Eco Bihor au precizat în contestaţie că societatea din Oradea ar fi trebuit desemnată câştigătoare, solicitând acest lucru în documentul depus.

Soluția (CNSC)

”Admite în parte contestațiile formulate de SC Eco Bihor SRL și SC Polaris Mediu SRL în contradictoriu cu autoritatea contractantă UAT Județul Alba în ceea ce privește evaluarea ofertei depusă de SC Eco Sud SA. Pe cale de consecință, admite în parte cererile de intervenție formulate de SC Eco Sud SA, în ceea ce privește modalitatea de evaluare a ofertelor depuse de SC Eco Bihor SRL și de asocierea SC Polaris Mediu SRL – SC Polaris M Holding SRL, anulează raportul procedurii și actele subsecvente și obligă autoritatea contractantă la reevaluarea ofertei depusă de SC Eco Sud SA cu respectarea prevederilor legale și a celor reținute în motivare în termen de 15 zile”, se precizează în decizia de la CNSC.

CNSC a anulat raportul procedurii și a obligat CJ Alba să reevalueze oferta depusă de operatorul declarat câștigător anterior.

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

12 septembrie 2019

About Author

Cititorul


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...