Politica, Stiri Sebes

Pro România:”Adevărul a ieșit la lumină: PNL+USR pregătesc tăierea salariilor cu 20% și concedieri masive!”

COMUNICAT DE PRESĂ

Când un reprezentant al BNR deschide gura, e clar că nu vorbește portarul de la primărie! Chiar dacă el va fi primul afectat… Pentru cei care încă se mai îndoiesc, PD-L este noul PNL, iar Emil Boc ne anunța încă de săptămâna trecută că sistemul bugetar trebuie reformat. Au început la Bihor, unde au dat jumătate din angajații CJ afară, iar apoi la Caraș Severin.

Însă mesajul dat ieri de economistul-șef al Băncii Naționale a României e clar: PNL și USR pregătesc în secret tăierea salariilor bugetarilor cu 20% și concedieri masive în sectorul bugetar. Și, pe fondul închiderii afacerilor private din România, PNL+USR vor pune la pământ țara cu totul…

Dragi bugetari votați dreapta dacă doriți tăierea salariilor cu 20% și să vă pierdeți locul de muncă. Votați PNL si USR si dorința de a vi se tăia salariile cu 20% vi se va îndeplini! Dar nu uitați că tot voi trebuie să trăiți mâine și peste o săptămână și peste un an, nu peste 20 de ani.. Ratele la bănci, facturile, taxele școlare ale copiilor fiți siguri că nu le vor plăti PNL și USR în locul vostru!

Nu așa se face corelarea salariilor din sistemul bugetar cu cel din privat și în nici un caz NU AȘA se scoate țara din criză: lovind și în ultimii care mai consumau și mai învârteau banii în economia națională.

Economia trebuie deschisă pentru că economia funcționează pe bază de consum. Minciuna are picioare scurte, iar BNR a scăpat adevărul afară din colivie!

În 2010 Boc și Băsescu au tăiat 25% din salarii, 15% din pensii și au dat afară bugetarii! Scenariul se va repeta în 2021 dacă PNL+USR vor rămâne la guvernare și după 6 decembrie! Bugetarii vor fi dați afară, iar cei care vor rămâne vor avea salariile tăiate cu 20%.

PRORomânia nu susține tăierile salariale și concedierile! Investițiile și repornirea urgentă a economiei, venitul minim garantat (2000lei/persoană) și testarea gratuită masivă a populației sunt singurele măsuri prin care repunem România pe drumul cel bun. Victor Ponta a făcut-o în 2012 când ne-a scos din criza în care ne băgase PD-L, o va face din nou după 6 Decembrie! Avem nevoie de un premier anti-criză! Avem nevoie de Victor Ponta și PRO România!

IOAN LAZĂR, COSMIN ARION

Candidat Camera Deputaților Candidat Senat

PRO ROMÂNIA

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

20 noiembrie 2020

About Author

administrator


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Despre Noi

Platforma Media Alba,
arie de acoperire tot județul Alba .
Platforma cuprinde:

Radio Hit FM Alba Regional
Radio Hit Fm din Apuseni
Revista Alba100%
Ziarul Sebesanul
Ziarul De Aiud
Ziarul Blajeanul
Ziarul Cugireanul
Ziarul Motilor
PMAB

12 pagini de social media.
Informațile live, sunt destinate celor 340.000 de locuitori ai județului Alba, pentru a fi auzite, văzute sau citite.

Site-uri Partenere
Scrie-ne pe Messenger
Loading...