Comunicate, Politica, Stiri, Stiri Aiud, Stiri Apuseni, Stiri Blaj, Stiri Cugir, Stiri Ocna Mures, Stiri Sebes, Stiri teius

Pro Romania crește! Traian Nicolae Ursaleș votează și susține Pro Romania!

Fostul primar al comunei Meteș, Traian Nicolae Ursaleș face un apel la toți cei care îl susțin, să voteze cea mai bună echipă pentru România, să voteze Pro România.

“ Pro Roamânia are de departe cea mai bună echipă, are pe listă 3 foști premieri: Ponta, Tudose si Leancă, și mai ales omul care a adus cei mai mulți bani europeni în România, nimeni alta decât Corina Crețu. Trebuie să mai gândim și pentru țară și să lasăm interesele partidelor din care facem parte. Să spunem răspicat că Pro România are cea mai potrivită echipă pentru Europa. Sunt membru PMP, dar fac un apel la toți cei care m-au susținut și apreciat să mergă la vot și să voteze cu încredere Pro România.

Eu votez Pro România, faceți și voi la fel!” ne-a declarat Traian Ursaleș.

Se pare că Pro România condusă de tânărul Horațiu Florea, crește pe zi ce trece, ținând cont de faptul că mulți oameni din PSD, PNL, acum PMP se alătură ambițiosului proiect politic Pro România. Oricum prin această ieșire a lui Ursaleș, crește Pro România, dar moare PMP.

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

24 mai 2019

About Author

Redactiealba


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...