Actualitate, Politica, Stiri

Priorităţi aiurea la Primăria Alba Iulia în 2015

Consilierii PSD Alba Iulia critică modul în care Primăria Alba Iulia a stabilit investiţiile prioritare pentru anul 2015.

Daniel Zdrânc (trecut de curând în rândul consilierilor PSD Alba Iulia) şi-a justificat gestul de a nu vota Bugetul Municipiului Alba Iulia în 2015.

Consilierul se plânge că sunt lucrări nefinalizate pe mai multe străzi din Alba Iulia, respectiv Aurel Vlad, Iederei, Camil Velican, Fântânele, Ioan Buteanu, Morii, Mihail Kogâlniceanu, Livezii, Mărășești, Ionel Pop, Gheorghe Doja și Miron Costin: pe toate acestea ar trebui să fie finalizate lucrări la alimentarea cu apă, lucrări care se cifrează la suma de circa 395.000 de euro.

În 2015 Bugetul oraşului nu prevede nici un leu pentru finalizarea acestor lucrări, în schimb se găsesc 530.000 de euro pentru Skatepark, din restul de vreo 750.000 de euro cât acest obiectiv sportiv.

„Dacă facem o socoteală simplă, doar Skateparkul si evenimentele aferente anului 2015 consumă mai mult de 1.000.000 de euro din bugetul local”, concluzionează Daniel Zdrânc.

REAMINTIM: Cei 5 consilieri PSD din Consiliul Local (Horaţiu Clepan, Daniel Zdrânc, Vasile Crişan, Ovidiu Jidveian, Bogdan Medrea) nu au votat Bugetul Oraşului pe anul 2015.

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

27 februarie 2015

About Author

Cititorul


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Despre Noi

Platforma Media Alba,
arie de acoperire tot județul Alba .
Platforma cuprinde:

Radio Hit FM Alba Regional
Radio Hit Fm din Apuseni
Revista Alba100%
Ziarul Sebesanul
Ziarul De Aiud
Ziarul Blajeanul
Ziarul Cugireanul
Ziarul Motilor
PMAB

12 pagini de social media.
Informațile live, sunt destinate celor 340.000 de locuitori ai județului Alba, pentru a fi auzite, văzute sau citite.

Site-uri Partenere
Scrie-ne pe Messenger
Loading...