Actualitate, Stiri

Primul stagiu de practică în Programul Eurodyssée: Restaurator la Muzeul Unirii din Alba Iulia

Programme_Eurodyssee2009Picardie_FR-2_Seite_1_Bild_0003Programul Eurodyssée a devenit funcțional și în județul Alba, primul stagiu de practică destinat unui tânăr european fiind lansat astăzi în rețea. Este vorba despre un stagiu de Restaurator la Muzeul Unirii din Alba Iulia, cu o durată de 7 luni.

Totodată, începând de astăzi, tinerii cu vârsta între 18 și 30 de ani din județul Alba, pot aplica pentru oricare dintre cele 160 de stagii de practică disponibile în cele 35 de regiuni din 13 țări europene înscrise în rețeaua Eurodyssée.

Pentru a aplica pentru un astfel de stagiu, tinerii interesați trebuie sa își creeze un cont de utilizator pe site-ul oficial al programului www.eurodyssee.eu și să urmeze procedura descrisă acolo.

Toate detaliile privind aceste stagii, precum și condițiile specifice de aplicabilitate pentru fiecare post în parte sunt disponibile pe site-ul www.eurodyssee.eu .

Eurodyssey este un program de schimb al Adunării Regiunilor Europene (ARE) care permite tinerilor, cu vârste între 18 şi 30 de ani,  aflaţi în căutarea unui loc de muncă, să beneficieze de un stagiu profesional în străinătate pentru o perioadă de 3 până la 7 luni.

Obiectivul programului este acela de a le oferi tinerilor o experienţă profesională şi totodată, de a le da șansa să învețe sau să își perfecționeze o limbă străină.

Programul este unic pentru că aduce împreună atât tinerii, cât și agenții economici şi administrațiile publice, în efortul de a combate șomajul și de a crea un viitor mai bun pentru tineri.

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

3 aprilie 2014

About Author

Cititorul


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...