ALBA ALBA
Actualitate, Evenimente, Locuri De Munca, Stiri, Stiri Sebes

Primul food truck din județul Alba se va lansa oficial în Municipiul Sebeș

Începând de miercuri, 5 decembrie, primul food truck din județul Alba se va lansa oficial din Municipiul Sebes. Camioneta, îmbrăcată în culorile

Americii, denumită “Aripioare pe roți-Bunătăți Americane” va fi prezentă pentru prima dată în Sebeș începând din 5 Decembrie. În avanpremiera acestei inaugurări, acționarii acestei afaceri au ținut să prezinte viitorilor clienți din Sebeș și nu numai, conceptul inovativ pe care aceștia îl propun:

 

”Doriți să vă bucurați de gusturile autentice americane aici, pe tărâm romanesc? Atunci trebuie să încercați aripioarele unicat în România ale bucătarilor de la “Aripioare pe roți-Bunătăți Americane”.

Vă așteptăm cu 3 meniuri speciale:

1. Aripioare picante – NEW YORK STYLE,

2. Aripioare cu miere de albine și sos BBQ – TEXAS STYLE 

3. Aripioare cu parmezan, unt și o tentă de usturoi – CHICAGO STYLE.

La toate acestea se adaugă 2 sosuri unice în ROMÂNIA, cartofi prăjiți de cea mai bună calitate și multă voie bună!

Trăiți Visul American printr-o simplă vizită la camioneta “Aripioare pe roți-BunătățiAmericane”

 

 Prezentare meniuri:

 1.-BUFFALO WINGS – NEW YORK STYLE:  aripioare crocante îmbrăcate într-un sos picant, mai degrabă medium HOT, pe bază de sos Chilli și piper

Cayenne original (importat, întrucât nu se găsește original la producătorii români).

 Pentru cei îndrăgostiți de gustul picant al unui meniu exclusivist. “Aripioarele de New York” au foste descoperite de noi într-o incursiune care ne face

să trăim fiecare zi cu încrederea că orice zi are frumusețea ei. Gustul final este o adevărată explozie de savoare, sosul preparat zilnic pentru aceste aripioare te lasă să simți mai întâi gustul perfect al unor aripioare crocante, îmbăiate într-un sos perfect în care smântâna și usturoiul sunt actori principali, pentru ca la final să simțiți parfumul plin de tărie al unui produs secret și incitant!

Mai multe însă veți simți atunci când veți gusta pentru prima oară acest meniu cu o amprentă newyorkeză evidentă.

 

2.-HONEY BBQ WINGS – TEXAS STYLE: pentru cei îndrăgostiți de un gust dulce-afumat, savuros și plin al unui produs unic din bucătăria americană. Aripioare de pui crocante și un sos pe bază de miere de salcâm de munte (produs local românesc), combinat cu BBQ sos și alte

ingrediente secrete din rețeta noastră.

 “Aripioarele de Texas” au fost descoperite de noi (cei doi bucătari fast food wings on Wheels: Soare Loredana si Soare Florin) în anii 2011-2013, în timpul șederii în statul american Arizona. Puțin ciudat, nu-i așa? Distanța mică dintre Texas și Arizona a făcut ca acest produs reprezentativ pentru texani să fie împrumutat cu repeziciune de arizonieni. Norocul nostru că acest proces a avut loc cu mult înainte de a ajunge noi in Arizona, astfel încât l-am putut descoperi, savura și apoi găti încă din Arizona.

Chiar și așa, mierea de salcâm produsă în România în zonele de munte, combinată cu o rețetă secretă al unui sos ce amintește de grătarele texane de altădată, fac o experiență de neuitat. Iar când aripioarele texane se combină cu bețișoarele de apio într-un sos roze obținut natural 100% fără aditivi și coloranți, totul devine un adevărat roller coaster pe papilele noastre gustative!

Dar vă lăsăm pe Dvs să descoperiți ceea ce numai americanii au impresia că pot avea!!!

 

3.GARLIC-PARMESAN WINGS – CHICAGO STYLE: pentru absolut toți cei îndrăgostiți de ideea de a încerca mereu ceva unic!!! Ceva NOU!!! Ceva nemaiîntâlnit în ROMÂNIA. Acesta este si meniul nostru vedeta, fiind cel mai apreciat de marea majoritate a clienților noștri, indiferent de sex sau vârstă.

Aripioare crocante, unt BIO de 80% de cea mai bună calitate, brânză parmezan maturată de minim 6 luni și alte ingrediente ce vor rămâne

secret?￰

 După cinci ani petrecuți aproape numai în Chicago, nu se putea să nu pregătim încă de la debut cele mai iubite aripioare de pui din statul Illinois – un gust ce ne va urmări toată viața. Poate suntem subiectivi, poate suntem doar îndrăgostiți, poate avem și cele mai frumoase amintiri, cert este că  nimic

nu se poate compara cu acest meniu absolut exuberant.

Bogăția de savoare a unor aripioare bogate crocante, înmuiate într-o combinație de perfecțiune aproape farmacologică de unt, parmezan, usturoi și un ingredient surpriză (si surpriză fiind rămâne și secret), toate îmbogățite de bețișoare vegetale “topite” după sosul nostru pe bază de brânză cu mucegai albastru vă vor face să uitați că sunteți încă în România și nu în Chicago…

 

4. KIDS MENU –În toată această petrecere culinară a gusturilor și extravaganțelor culinare, am pregătit un meniu special și pentru copii. Cu porții dimensionate pentru ei, dar și cu un piept de pui atent selecționat, aromatizat bine, scladat printr-un pesmet auriu perfect, vă putem garanta că și ei se vor putea bucura la fel ca și dvs de faptul că dintre toți ,i-ați ales pe cei mai buni: Wings on wheels!

De menționat că acesta este un produs care stă la macerat în chefir și alte câteva ingrediente secrete pentru minim 12 ore.

 

5. Am dezvoltat 2 SOSURI UNICE ÎN ROMANIA:

  -toate meniurile noastre vin “la pachet” cu 2 sosuri speciale tip „Ranch-Dip” care au la baza o reteța americană dezvoltată în rețeaua de restaurante fast food gen WingStop, Hooters, OliveGarden, Buffalo etc.

Cele două sosuri sunt reintrerpretate folosind ingrediente locale românești, unele organice:

-WOW Ranch Alb: pe bază de brânză nobilă cu mucegai albastru și alte două feluri de lacto-ingrediente.

-WOW Ranch Roze: pe bază de brânză Philadelphia și legume de casă prăjite pe gratar+ingrediente secrete.

 

 6. Meniurile vin la pachet cu cartofi wedges finalizați in unt si un amestec special de ingrediente pe bază de parmezan.

 

Cine suntem noi?

Wings on wheels – bunătăți americane” este o companie înființată în anul 2018 (chiar de Ziua Americii) în Alba Iulia la inițiativa a patru tineri (2 familii) care s-au cunoscut și au legat o strânsă prietenie peste ani în Statale Unite ale Americii. Astfel, Andreia și Vlad Filip (din Teiuș, Jud.Alba-actualmente în Chicago,IL) împreună cu Loredana și Florin Soare (din Oiejdea, Jud.Alba-actualmente în Romania, domiciliu în Chicago,IL) sunt principalii acționari și susținători ai acestui nou vis american trăit și dezvoltat însă pe tărâm românesc.

Cu o experiență bogată în bucătaria americană, iubitori de noi rețete și plini de entuziasm, noi cei din echipa Wings On Wheels ne propunem să gustăm realmente Visul american și aici in România, propunând tuturor clienților noștri o serie de experiente culinare unice.

– niciun produs finit nu este vandut a doua zi!!! TOTUL ESTE 100% PROASPĂT!

– Materia primă folosită în prepararea rețetelor va proveni numai din medii care respectă cu strictețe normele de igienă și curățenie!

– PREMII: ce riscați dacă veți veni la food trucku-ul Wings on Wheels? În primul rând să fiți tratat civilizat, să fiți respectat și premiat!!!

În fiecare zi, la restaurantul nostru ambulant se vor împărți premii pe baza a mai multe criterii: fiecare client cu numarul 100 (sau multiplu de

genul 200,300 etc), tombola prin tragere la sorți și alte surprize vor primi GRATUIT un suvenir adus special de noi din Statele Unite ale Americii

– COPIII SUNT SPECIALI: fiecare copil al țării noastre este unul special. În toți anii petrecuți în America am înteles foarte multe lecții, iar una dintre acestea este legată de importanța copiilor într-un sistem social. Indiferent de vârstă, a aduce bucurie în sufletul lor înseamnă a naște o nouă generație de oameni un pic mai fericiți, mai optimiști, mai deschiși, o nouă generație cu un sentiment de apartenență la țara lor. Acesta este și motivul pentru care copiii vor avea mereu parte de un TRATAMENT SPECIAL la Wings on Wheels.

– ARIPILE SPERANTEI – ARIPI DE 10: este de departe cel mai important proiect al firmei noastre și motorul întregii noastre afaceri. Mentalitatea americană în orice afacere este ca o mică parte din tot ceea ce faci să o reîntorci comunității. WINGS ON WHEELS – ARIPI DE 10 este

JURĂMÂNTUL nostru asumat încă de la înființarea companiei și pornirea acestui vis că 10 % din profitul firmei în fiecare an merge spre copiii care au nevoie de raza de bucurie si lumina in viețile lor. Ne asumăm și ne dorim ca 10% din profitul nostru să fie mereu un sprijin pentru copiii bolnavi de cancer din Romania, fie ajutându-i în tratamente, cazări sau diverse costuri pe care aceștia sau familiile acestora le au în lupta cu această boală năprasnică.

De fapt, pentru a da un secret din casă, motivul, motivația și condiția cu care Fam Filip și Familia Soare au început acest proiect pentru Alba a fost ca prin investiția lor (bani, muncă, asigurări, taxe etc) să existe o finalitate normală pentru societate. Iar aceasta se va revedea în toate actele de caritate pe care Wings on Wheels le va desfășura în România pe durata existenței acestei firme.

 

Ce facem?

Wings on Wheels – bunătăți americane” va fi un adevărat RAI al aripioarelor de pui. În America există peste 300 de retețe de aripioare de pui, adică peste 300 de moduri în care un produs aparent banal devine cu adevărat o “bunătate americană”.

La început am avut de triat câteva zeci de rețete de aripioare de pui încercate, testate și preparate în Statele Unite ale Americii.

După câteva provocări legate de materia primă, am descoperit unele produse cu mult mai sănătoase și mai gustoase chiar decât cele din “Lumea Nouă”, astfel că din 1 Octombrie la Wings on Wheels în toata țara acolo unde vom ajunge veți găsi într-o primă fază 3 meniuri absolut delicioase de aripioare de pui gătite la un nivel de excelență.”

Distribuie Acum

5 decembrie 2018

About Author

Redactiealba


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Despre Noi

Platforma Media Alba,
arie de acoperire tot județul Alba .
Platforma cuprinde:

Radio Hit FM Alba Regional
Radio Hit Fm din Apuseni
Ziarul Apulum
Revista Alba100%
Ziarul Sebesanul
Ziarul De Aiud
Ziarul Blajeanul
Ziarul Cugireanul
Ziarul Motilor
Anunturi Negociat.ro
PMAB

12 pagini de social media.
Informațile live, sunt destinate celor 340.000 de locuitori ai județului Alba, pentru a fi auzite, văzute sau citite.
Site-uri Partenere
Radio Alba apartamente de vanzareCentrale Electrice
Scrie-ne pe Messenger
Loading...