Evenimente, Politica, Stiri, Stiri Aiud, Stiri Apuseni, Stiri Blaj, Stiri Cugir, Stiri Ocna Mures, Stiri Sebes, Stiri teius

Primul congres al Partidului Phralipe al Romilor (PPR) are loc la Alba Iulia

Partidul Phralipe al Romilor (PPR) va avea primul său congres la data de 2 martie 2019, la Casa de Cultură a Studenților, din Alba Iulia. La eveniment vor participa membrii partidului, din România și din străinatate, precum și invitați speciali.

Partidul vine cu un program politic setat pe 23 de priorități și 22 de capitole strategice pentru România, la care au participat, în dezbatere publică, mii de cetățeni români de toate etniile din țară și din străinătate.

De asemenea, PPR, în statutul său, prevede 12 departamente de expertiză care vor fi conduse de specialiști români din diverse domenii de specialitate, de mai multe etnii. Printre candidații la conducerea departamentelor PPR se numară tineri cu licențe universitare, masterate și doctorate, în țară și în străinătate, precum și experiență profesională în următoarele domenii: Apărare/ studii de securitate, Poliție/ afaceri interne/ ordine publică, Medicină/ sănătate publică și protecția consumatorului, Management turism/ inclusiv agroturism, IMM-uri/ economie, Informatică/ Matematică, Infrastructură/ Transport, Construcții/ Arhitectură, Agricultură, Sociologie/ știinte sociale și politice, Drepturile Omului, Mediere inter-culturală/ ONG-uri/ societate civilă, Protecția Mediului și a Animalelor.

Călin Pădurean, președintele interimar al PPR declară:

„Avem o echipă deosebit de competentă, calificată în domeniile vitale unde țara noastră are nevoie de reforme importante, în următorii ani. Consider că ne lansăm pe scena politică cu un nivel foarte bun de calitate. Pe lângă faptul că toți suntem patrioți și iubim România, mai avem și priceperile și meseriile necesare să putem trece și la lucruri concrete. Nu e de ajuns doar să vrei, trebuie să și poți, să ai echipa de experți necesară. Atât eu cât și colegii mei credem că România are nevoie de ce e mai bun, la nivel uman și profesional.”

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

28 februarie 2019

About Author

Redactiealba


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...