Actualitate

Prime 5 grupuri de module pentru colectarea selectivă a deșeurilor din Alba Iulia vor fi funcționale din 23 iunie

Primarul municipiului Alba Iulia, Gabriel Pleșa anunță că începând de joi, 23 iunie, prime 5 grupuri de module pentru colectarea selectivă a deșeurilor vor fi funcționale.

Acestea sunt amplasate astfel: pe strada Costache Negruzzi, în spatele Hotelului Transilvania (Centru), în vecinătatea Liceului de Arte (Centru), în spatele magazinului Romarta (Centru) și pe Bulevardul 1 Decembrie 1918, la blocurile M1-M6. Cartelele au fost predate, de către asociațiile de proprietari, locatarilor, urmând ca vechile tomberoane să fie preluate de către operator.

Pe fiecare modul este scrisă denumirea fracției care urmează a fi colectată, respectând și codul de culori (Maro-menajer, Albastru-hârtie și carton, Galben-plastic și metal, Verde-sticlă), iar folosirea modulelor este foarte simplă: se apropie cartela de cititor și se apasă pedala pentru deschiderea trapei.

Chiar dacă orice început e mai greu, am încredere că albaiulienii vor respecta orașul în care, cu toții, trăim și vor utiliza aceste module într-un mod corespunzător, fără a depozita deșeuri înafara lor.

Începând cu luna iulie vor intra în uz toate celelalte grupuri de module.

The post Prime 5 grupuri de module pentru colectarea selectivă a deșeurilor din Alba Iulia vor fi funcționale din 23 iunie appeared first on albapesurse.

Primarul municipiului Alba Iulia, Gabriel Pleșa anunță că începând de joi, 23 iunie, prime 5 grupuri de module pentru colectarea selectivă a deșeurilor vor fi funcționale. Acestea sunt amplasate astfel: pe strada Costache Negruzzi, în…
The post Prime 5 grupuri de module pentru colectarea selectivă a deșeurilor din Alba Iulia vor fi funcționale din 23 iunie appeared first on albapesurse.Read More

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

23 iunie 2022

About Author


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Scrie-ne pe Messenger
Loading...