Comunicate, Sanatate, Stiri

Primarul Dorin Nistor:”Nu se carantinează Municipiul Sebeș. Colaborăm strâns cu DSP Alba pentru a lua cele mai bune măsuri”

Informăm locuitorii Municipiului Sebeș, precum și companiile care își desfășoară activitatea pe raza unității administrativ-teritoriale, că la acest moment, nu se ia în calcul carantinarea sau închiderea orașului, în urma cazurilor pozitive înregistrate în ultimele zile.

”Cazurile pozitive depistate în cadrul acestei anchete epidemiologice sunt din mai multe localități din județ, iar la această oră nu se pune problema carantinării nici uneia dintre ele. Toate persoanele depistate pozitiv vor fi internate în unități specializate din județul Alba, pentru supraveghere și tratament” transmite Alexandru Sinea, director executiv DSP Alba.*

De asemenea, DSP Alba ne informează că „VIRUSUL NU SE TRANSMITE PRIN INTERMEDIUL ALIMENTELOR, ÎNSĂ O IGIENĂ NECORESPUNZĂTOARE ȘI NERESPECTAREA MĂSURILOR DE DISTANȚARE SOCIALĂ POT DUCE LA RĂSPÂNDIREA LUI.”

Rugămintea autorităților este aceea de a ne păstra calmul și responsabilitatea, să aplicăm măsurile de protecție și de distanțare socială și să ne informăm numai din surse autorizate.

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

25 mai 2020

About Author

administrator


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...