Actualitate, Politica

Primarul din Meteș, la un pas sa fie data afară din partid!!!

Un comunicat emis astăzi de PNL Alba și semnat de Marius Hațegan, secretarul general al organizației, ne arată că visul lui Traian Ursaleș, primarul comunei Meteș, de a fi dat afară din partid, este pe cale să se producă.

În fapt, comunicatul anunță că organizația locală Meteș a PNL are o nouă echipă de conducere. În urma ședinței de marți, 19 ianuarie, a orgnizației reunite, formată atât din membrii fostului PNL cât și din membrii fostului PDL, a fost aleasă o nouă echipă de conducere ce îi are drept co-președinți pe Ioan Man și Marin Todea. Alături de aceștia, din echipa de conducere mai fac parte secretarul general Ștefan Irimie, secretarul general adjunct Floricica Moga și 11 membri proveniți din cadrul celor două partide unificate.

Primarul în funcție al comunei, domnul Traian Ursaleș, face în continuare parte din partidul nostru, dar nu mai deține nici o funcție de conducere, fiind simplu membru al PNL. În următoarea ședință a biroului județean al PNL Alba se va discuta și propunerea organizației locale Meteș de excludere a sa din rândurile PNL.

Traian Ursaleș a declarat în cursul săptămânii trecute că el dorește să fie exclus din PNL, pentru că el este cel mai mare băsist.

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

21 ianuarie 2016

About Author

Cititorul


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Despre Noi

Platforma Media Alba,
arie de acoperire tot județul Alba .
Platforma cuprinde:

Radio Hit FM Alba Regional
Radio Hit Fm din Apuseni
Revista Alba100%
Ziarul Sebesanul
Ziarul De Aiud
Ziarul Blajeanul
Ziarul Cugireanul
Ziarul Motilor
PMAB

12 pagini de social media.
Informațile live, sunt destinate celor 340.000 de locuitori ai județului Alba, pentru a fi auzite, văzute sau citite.

Site-uri Partenere
Comentarii recente
Scrie-ne pe Messenger
Loading...