Actualitate, Politica

Primarul din Meteș, la un pas sa fie data afară din partid!!!

Un comunicat emis astăzi de PNL Alba și semnat de Marius Hațegan, secretarul general al organizației, ne arată că visul lui Traian Ursaleș, primarul comunei Meteș, de a fi dat afară din partid, este pe cale să se producă.

În fapt, comunicatul anunță că organizația locală Meteș a PNL are o nouă echipă de conducere. În urma ședinței de marți, 19 ianuarie, a orgnizației reunite, formată atât din membrii fostului PNL cât și din membrii fostului PDL, a fost aleasă o nouă echipă de conducere ce îi are drept co-președinți pe Ioan Man și Marin Todea. Alături de aceștia, din echipa de conducere mai fac parte secretarul general Ștefan Irimie, secretarul general adjunct Floricica Moga și 11 membri proveniți din cadrul celor două partide unificate.

Primarul în funcție al comunei, domnul Traian Ursaleș, face în continuare parte din partidul nostru, dar nu mai deține nici o funcție de conducere, fiind simplu membru al PNL. În următoarea ședință a biroului județean al PNL Alba se va discuta și propunerea organizației locale Meteș de excludere a sa din rândurile PNL.

Traian Ursaleș a declarat în cursul săptămânii trecute că el dorește să fie exclus din PNL, pentru că el este cel mai mare băsist.

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

21 ianuarie 2016

About Author

Cititorul


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Scrie-ne pe Messenger
Loading...