Actualitate, International, Stiri, Stiri Aiud, Stiri Apuseni, Stiri Blaj, Stiri Cugir, Stiri Ocna Mures, Stiri Sebes, Stiri teius

Primăria unui sat din Italia oferă 10000 de euro celor care vor să se mute acolo

După ce în urmă cu trei săptămâni vă informam că un oraș din sudul Italiei are disponibile case la prețul modic de 1 euro, iată că o altă primărie, de data aceasta din nordul Italiei, mai exact satul Locana din regiunea Piemont, situată la granița cu Franța și Elveția, anunță că va plăti 9000 de lire sterline (10200 de euro) timp de trei ani familiilor care au minim un copil și un venit anual de minim 6000 de euro.

Această inițiativă face parte din planul de repopulare a unor localități rurale care de-a lungul timpului au fost practic părăsite de populația tânără care s-a mutat în orașele mari unde există mai multe oportunități.

Inițial, oferta localității Locana se adresa cetățenilor italieni și cetățenilor străini care deja aveau domiciliul în Italia, dar în urma interesului scăzut al grupurilor menționate mai sus, oferta a fost extinsă pentru orice cetățean de oriunde din lume care îndeplinește condițiile impuse.

Satul Locana este o localitate care se întinde pe 132 de limometri pătrați în decorul mirific al rezervației Gran Paradiso a Alpilor italieni.

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

11 februarie 2019

About Author

administrator


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...