Anunturi Publice, Locale, Stiri Sebes

Primăria Sebeș continuă procedurile reabilitarea şi revitalizarea Parcului Arini. Licitația pentru proiectare a fost publicată în sistemul de achiziții publice

Primăria Municipiului Sebeş a demarat procedurile de realizare a obiectivului de investiţii “Reabilitare şi revitalizare Parc Arini”, în acest sens fiind elaborată şi aprobată Documentaţia de Avizare a Lucrărilor de Intervenţii a acestui obiectiv prin H.C.L. nr. 67/2018.

Cu privire la procedura de atribuire a contractului de achiziţie publică pentru proiectarea obiectivul de investiţii “Reabilitare şi revitalizare Parc Arini”, având valoarea estimată de 474.962,48 lei fără TVA,  în data de 11.01.2021 a fost publicat anunţul de participare pentru licitaţia deschisă, urmând ca în data de 16.02.2021 să aibă loc deschiderea ofertelor, în cadrul sistemului de achiziţii publice SEAP. Propunerile tehnice şi financiare vor fi evaluate în decurs de 60 zile lucrătoare, finalizându-se cu atribuirea contractului de achiziţie publică cu operatorul economic care va îndeplini criteriile de atribuire stabilite.

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

12 ianuarie 2021

About Author

administrator


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Despre Noi

Platforma Media Alba,
arie de acoperire tot județul Alba .
Platforma cuprinde:

Radio Hit FM Alba Regional
Radio Hit Fm din Apuseni
Revista Alba100%
Ziarul Sebesanul
Ziarul De Aiud
Ziarul Blajeanul
Ziarul Cugireanul
Ziarul Motilor
PMAB

12 pagini de social media.
Informațile live, sunt destinate celor 340.000 de locuitori ai județului Alba, pentru a fi auzite, văzute sau citite.

Site-uri Partenere
Scrie-ne pe Messenger
Loading...