Actualitate

Primăria Sebeș caută firmă de curățenie

Circulația rutieră intensă, din ultimii ani, a lăsat urme adânci, atât în străzile din municipiu cât și în infrastructura orașului, afectând până și locuințele din zonă. Primarul Sebeșului, Adrian Alexandru Dăncilă încearcă să remedieze defecțiunile accentuate în timp și să redea fața de burg medieval a orașului. ,,Nu reușim, din păcate să facem o curățenie, așa cum ne dorim, prin forțe proprii. De aceea, am decis să întocmim o documentație privind externalizarea serviciului de curățenie. În prezent, există o echipă care lucrează la întocmirea caietului de sarcini, care va fi finalizat în 31 martie 2015. Urmează apoi să scoatem la licitație acest serviciu.”- a declarat primarul Adrian Alexandru Dăncilă.

Până la încheierea unui contract cu o firmă de specialitate, serviciile de salubrizare și întreținere ale orașului lucrează la igenizarea malurilor râului Sebeș, curățarea străzilor din municipiu, prin înlăturarea nisipului, repararea și revopsirea băncilor și a coșurilor de gunoi existente, toaletarea arborilor, întreținerea florilor din sensurile giratorii, rondouri, scuaruri, parcuri. De asemenea se vor planta trandafiri japonezi pe strada Drumul Sibiului, puiet de tei pe strada Augustin Bena și Parcul Arini, se vor vărui arborii. Străzile asfaltate cu gropi, fisuri și faintari vor fi reparate, urmând a fi realizat marcajul rutier de siguranță. Vor fi remediate și rigolele, inclusiv pavajele și bordurile existente .

,,Fac din nou apel la cetățenii Sebeșului, proprietari de terenuri, să-și igenizeze domeniile, cum ar fi zona Balta lui Dolfi, strada Aurel Vlaicu ( zona de sud, cartier rromi), strada Cloșca, zona Rât, strada Ștefan cel Mare, în zona stadionului Pielaru și Petrești, strada Dobrogeanu Gherea, zona Colonie Petrești. Reamintesc ca toți cei care nu vor lua măsuri de igenizare vor fi amendati. Am decis, de asemenea să supraveghem în permanente malurile râului Sebeș, unde am constatat existenta unor adevărate gropi de gunoi” – a mai precizat primarul Adrian Alexandru Dăncilă.

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

30 martie 2015

About Author

Cititorul


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Despre Noi

Platforma Media Alba,
arie de acoperire tot județul Alba .
Platforma cuprinde:

Radio Hit FM Alba Regional
Radio Hit Fm din Apuseni
Revista Alba100%
Ziarul Sebesanul
Ziarul De Aiud
Ziarul Blajeanul
Ziarul Cugireanul
Ziarul Motilor
PMAB

12 pagini de social media.
Informațile live, sunt destinate celor 340.000 de locuitori ai județului Alba, pentru a fi auzite, văzute sau citite.

Site-uri Partenere
Scrie-ne pe Messenger
Loading...